Boer zoekt vrouw – missie geslaagd?

Tja, wat zal ik er eens over zeggen…. dit was de laatste aflevering waarin alle boeren bij elkaar kwamen om te kijken of de missie geslaagd was. Zijn de boeren onder de pannen of liever gezegd hebben zij iemand onder de pannen gekregen of niet? Niet alleen de 5 boeren die elke week pontificaal in beeld kwamen maar ook de 5 boeren die, hoogstwaarschijnlijk voor hen gelukkigerwijs, niet in de spotlights kwamen.

Want dat is natuurlijk een dingetje, je komt op zijn kwetsbaarst op de Nederlandse televisie en iedereen, werkelijk iedereen… waaronder ook mijn bloggende persoontje, heeft een mening over je! Terwijl jij thuis zit wondenlikkend na een liefdesdebacle of je nieuwe love achter je blommetjesgordijn-verstoppend totdat alle afleveringen eindelijk zijn geweest en je het van de daken af mag gillen!

Bij Michelle, Steffi en Wim waren nog totally in love! Terwijl Marit lekker in Vietnam ronddartelde en Wim alleen verscheen, kwamen de dames met hun gevonden partner. Helaas voor ons als kijker geen lekkere sappige drama’s en zelfs de nog niet eerder uitgezonden beelden van de logeerweek waren niet heel spannend te noemen. Want van een naast de tafel plassende hond raakt niemand toch heel opgewonden?

Ook niet heel verrassend was de breuk tussen Jaap en Marian. Marian wilde te graag en Jaap kreeg koudwatervrees en vroeg zich diep in zijn hart af of Petra misschien toch een betere keuze was geweest. Jaap kwam met een lijdelijk gezicht naar deze bijeenkomst en bij de vraag hoe het ging, antwoordde hij: “gezien de omstandigheden….”… kom op Jaap nu even je bloemballen tonen! Vrouwen vallen niet op een lijdelijk kijkende man, verman je en ga nog eens op je gemak je stapeltje brieven door, spreek wat af en probeer wat…. zonder camera’s en no pressure! En dat Petra als 2e keus geen gevoelens meer heeft voor Jaap dat snapt elke vrouw…

Ook de 5 niet gevolgde boeren kwamen nog eventjes in beeld. Zij hebben lekker in de luwte en zonder camera’s her en der een visje uit kunnen gooien op liefdesgebied. Rudie uit Groningen had zelfs beet en heeft Rianne aan de haak geslagen!

De smaakmaker van dit seizoen was toch wel Marnix, wat heeft hij met zijn gedrag een hoop tongen losgemaakt. Lekker eigenzinnig en onorthodox volgde hij zijn eigen pad om uiteindelijk met Janneke op citytrip te gaan. Eerlijk en zonder doekjes erom te winden heeft hij haar uiteindelijk gewoon gedumpt. Not funny voor Janneke maar wel bijzonder duidelijk. Wat opviel tijdens deze bijeenkomst dat hij als een glimwormpje rondliep, niks geen ontgoochelde boer… bij de audiëntie bij Yvonne Jaspers kwam de aap uit de mouw. Marnix is gewoon aan de vrouw, een vriendin welke hij al 20 jaar kende… ze kwamen elkaar weer tegen en patsboem… raak! Hoe leuk is dat! Nu snap ik zijn glimworpjeshoofd ook 🙂

Al met al niet het spannendste seizoen van Boer zoekt Vrouw maar evengoed met veel plezier gekeken!

Liefs Sandra

1 Comment on Boer zoekt vrouw – missie geslaagd?

  1. Haha, dankzij jouw blog heb ik wel extra genoten hoor. Iedere keer weer mooi verwoord. Alleen al daarom ga ik Boer zoekt vrouw missen. Haha. Nou ja 1ding scheelt die boer waar ik mee getrouwd ben die heeft zijn vrouw. Dus het boerenleven beleef ik iedere dag nog, maar gelukkig zonder camera’s. Moet er inderdaad niet aan denken de hele dag de camera’s om je heen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: