HEKS’N®KWARKSPREAD smullen!

Er was eens… HEKS’N®KWARKSPREAD… is dat van de makers van HEKS’NKAAS®? Jazeker, want met deze inmiddels befaamde smeerdip is het ooit allemaal begonnen. HEKS’NKAAS® was al snel razend populair en dat smaakte naar meer! Inmiddels komen er uit de keuken van HEKS’N® veel onweerstaanbare, eigenzinnige producten. Altijd met een combinatie van zuivel en verse ingrediënten. Zo bedenken ze steeds weer nieuwe manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. Want een verrassende smaak verveelt nooit. Daar blijf je van genieten!

Geef je ontbijt of lunch een geweldige boost met deze kwarkspread. HEKS’N®KWARKSPREAD is namelijk gemaakt van kwark! Daardoor is-ie niet alleen supervol van smaak, maar ook verantwoord. Een spread waar je dus gerust Ja! tegen kunt zeggen. Want er gaat niets boven de romige, volle smaak van kwark. Heerlijk op een cracker, als ontbijt of bij de lunch, om de vroege honger te stillen of gewoon als je er zin in hebt. Met HEKS’N®KWARKSPREAD eet je weer eens wat anders en vooral waanzinnig lekker.

Betoverende combinaties

Wat geeft HEKS’N®KWARKSPREAD die onovertroffen smaak? De basis van alleen de allerlekkerste romige kwark én veel verse groenten zoals knisperfrisse bleekselderij, lente-ui én dat ene cruciale ingrediënt: een tikje magie. De groenten geven de kwark de frisheid én knapperige bite. Zo’n voortreffelijke mix, daar hoef je eigenlijk niets meer aan toe voegen, maar dat mag natuurlijk wel. Smeer KWARKSPREAD op je cracker en beleg met partjes avocado… een plakje kipfilet óf zalm: een magische combi. En bouw eens een groentefeestje: maak je kwarkcracker af met gegrilde aubergine en courgette!

Receptentips

Even geen idee wat je moet koken? HEKS’N®KWARKSPREAD doet het niet alleen op de boterham of cracker fantastisch. Een gepofte aardappel geef je in een handomdraai een culinaire upgrade met deze KWARKSPREAD. Wil je snel iets verrukkelijks maken? Smeer de spread op een wrap met sla en gerookte kip. Feestje? Maak je party af met HEKS’N®KWARKSPREAD hapjes zoals viskoekjes met spinazie en tonijn. Zo eenvoudig en smakelijk!

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: