Kerst-blij!

Nog ruim een week tot Kerst, de kerstboom staat (al vanaf voor de Sinterklaas, staat zo gezellig mam aldus mijn 17-jarige dochter), het kerstmenu wordt zo zoetjes aan bepaald (gourmetten, altijd lekker), de kerstkaarten nog even snel geschreven (al 2 maanden in huis, waarom begin ik daar niet eerder aan, vraag die ik mij zelf elk jaar weer stel…). Ik heb weer een paar leuke filmpjes voor je opgezocht!

De Muppets…. als klein kind vond ik ze al geweldig en toen snapte ik nog niet eens alle grapjes… deze hilarische kerstsong tovert gegarandeerd een lach om je mond 🙂

Heb jij of ben jij een man met een baard... hoe kerstig wil je 'm hebben: met kerstlichtjes erin! Klik hier om naar het artikel te gaan!

Heb jij je kerstboom al staan en heb je katten? Kijk dan maar niet naar dit filmpje…. wat een kleine slopers hihi

Gut… zit je lekker op een terrasje en dan blijkt er toch een half koor bij je te zitten! Flashmobs ♥ zijn echt geweldig!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: