Kerstcadeau bij HemdVoorHem.nl

Een uitdaging… dat is het, een cadeau verzinnen waar je je neef van 16 blij maakt, je collega van 42 mee verrast en waarmee je je opa van 86 een dikke glimlach ontlokt 🙂

Misschien heb ik wel een goede tip voor je…. heb je al eens de blog gelezen over HemdVoorHem.nl? Antonio heeft uit deze webwinkel voor mannen al eens geweldige leuke Armani boxershorts mogen testen en de laatste keer hij helemaal in zijn nopjes: hij mocht een overhemd uitproberen. Een groot succes, ik kan niets anders zeggen!

Op de foto staat een cadeauset met een boxershort en 2 paar sokken van Hilfiger, deze is ook te verkrijgen bij HemdvoorHem.nl. Sterker nog… Bij Hemdvoorhem.nl vindt je een breed aanbod aan strijkvrije overhemden (deze doen het altijd goed…), stropdassen, truien, ondergoed (zoals de boxer op de foto van Tommy Hilfiger), sokken en diverse accessoires. Op de site staat een selectie uit de collectie met cadeauboxen (klik hier). Oh ja, en staat je cadeau er niet tussen, dan kun je uit alle artikelen in de afzonderlijke categorieën je eigen cadeaubox samenstellen!

En zie je door het enorme aanbod van de overhemden, sokken en onderbroeken het bos niet meer…. dan kun je altijd nog een cadeaubon aanschaffen 😉 kan ook best onder de boom hoor! Ik weet zeker dat die neef, collega of opa daar heel blij mee zal zijn!

Oh ja, of ik even kon doorschrijven met deze blog over HemdVoorHem want Antonio wilde graag zijn nieuwe Tommy Hilfiger boxershort en sokken aan… duidelijk een groot fan van deze fijne webwinkel!

Liefs Sandra

p.s. had ik al gezegd dat HemdVoorHem gratis verzending heeft? Nee he?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: