Damn Vibrant Paste & Stunning Elixer

I’m in love, ja echt en dat met 2 superfijne haarproducten, ik wist niet dat dit kon! Ik zal bij het begin beginnen… onze eerste ontmoeting was bij de blogmeeting. Alle dames kregen een tasje met de leukste/lekkerste/fijnste beautyproducten en hier zag ik ze: een potje en een pompje met daarop de cryptische woorden stunning en vibrant… ik heb er eens intelligent naar zitten kijken en vroeg voorzichtig aan mijn 20-jarige beeldschone blogbuurvrouw: uhmmmmm, wat doen deze producten eigenlijk? Nu bleek er op het potje met vibrant ook te staan: messy & molding. Oooooh zo’n look van ik kom net uit bed en ben cool? Ja dus! Op de stunning-variant staat protecting leave-in potion. Dit blijkt een conditioner en straightening crème in één te zijn. Na dit lesje hogere school beauty-engels ben ik helemaal klaar om te testen 🙂

Damn-paste-1Damn Vibrant Paste:

Deze pasta zit een mat wit plastic potje met zwarte schroefdeksel. Het ziet er hip en trendy uit. De stevige, kleverige witte pasta ruikt licht naar kokos en geeft mij een vakantiegevoel. Ik gebruik deze pasta op handdoekdroog haar en hiermee style ik mijn haar messy, een beetje nonchalant. Heel grappig is dat ik een beetje slag in mijn haar heb en deze komt door het gebruik van de pasta helemaal boven drijven! In de loop van de dag zakt het iets in maar even met natte handen in mijn haar kneden en voila daar zijn mijn messy krullen weer. Ik heb de pasta ook op droog haar geprobeerd, dat kan prima als je eerst de pasta op je hand doet en daarna je handen iets nat maakt. Kunnen jullie je voorstellen dat ik een beetje in love ben met dit product?

Damn-stunning-elixerDamn Stunning Elixer:

Dit elixer zit in een zwart/wit pompje. Met 1 druk op de pomp heb je mooie hoeveelheid om te gebruiken. Met de pomp is ook fijn te doseren. De dunne gelachtige oranje substantie ruikt verrassend zoet, ik hou ervan! Ook dit product heb ik gebruikt op handdoekdroog haar. Het flesje belooft het tegengaan van gespleten haarpunten, geen pluizig haar en het beschermt tegen warmte van föhnen of de stijltang. Daarnaast belooft het een luxurious look. Mijn haar ziet er na gebruik zeer verzorgd uit, mijn haar glimt mooi en het is zeker niet ingezakt. Het nadeel is dat mijn ietwat vette haar na gebruik van dit elixer na 1 dag alweer gewassen moet worden. Ik heb dit product ook door mijn dochter laten testen, zij heeft heel veel, zwaar en droog haar. Het resultaat was werkelijk verbluffend, hoe mooi en soepel het was na gebruik van dit elixer! Het was zeer makkelijk te stylen en zag er stralend uit. Ook dit product heeft mijn hart gestolen…

Conclusie:

Kortom: 2 heerlijke stylingproducten die een zeer prominente plaats in mijn badkamerkastje hebben!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: