TEST Wella SP Color Save Shampoo

Hoeveel tinten rood heeft mijn haar ondertussen gehad ?? Heel veel geloof mij, hiermee ben ik natuurlijk wel pro voor het testen van kleurshampoo. De shampoo die ik getest heb is de Wella SP Color Save Shampoo.

Laten we eens kijken wat deze shampoo belooft: De vernieuwde Color Save Shampoo bevat het nieuwe Microlight 3D Complex dat vervaging en dof worden van de haarkleur voorkomt en de haarkeratine – de proteïne waaruit het haar is opgebouwd – beschermt tegen beschadiging door vrije radicalen met als resultaat langdurige briljantie van de haarkleur.

Langdurige briljantie, dat zou heel mooi zijn !! Op naar de testfase……

Verpakking

De shampoo zit in een rechte verpakking met aan de bovenkant een kliksysteem zodat er een opening ontstaat waar de shampoo uit kan. Ik vind dit kliksysteem niet fijn omdat ik heel veel kracht moest geven om deze te openen. Na verloop van tijd werd het kliksysteem wat soepeler maar het blijft hard duwen.

Substantie & geur

De shampoo is wittig en niet te dik en te dun van substantie. Goed te gebruiken en te verdelen in het haar. De geur van deze shampoo is vrij chemisch. Het ruikt naar een kapsalon waar net iemands haar wordt gekleurd.

Maar waar het natuurlijk om gaat, geeft het helderheid en bescherming van de haarkleur ?? Ik kan hier volmondig ja op beantwoorden. Mijn haar was felrood geverfd en na een paar weken en vele wasbeurten verder heeft het nog steeds een mooie glans en een goede kleur. Het hele felle is wel weg maar mijn haar ziet er nog heel mooi en verzorgd uit.

Kortom: missie geslaagd !! en deze Wella Color Save Shampoo mag ik mijn badkamerkastje blijven staan.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: