Een magisch moment met….

Hi! Mijn naam is Natasja, geboren op Texel in 1972 (do the math…), getrouwd met Rens en moeder van Feline. Wij wonen in Wijk bij Duurstede maar voelen ons vooral thuis in de Schotse Hooglanden.
Voor activiteiten met een gezonde dosis spiritualiteit in een “no nonsense” jasje kun je bij mij terecht. Intuïtie, natuurreligie (jawel, ik ben ___364386een moderne heks), tarot en magie zijn in mijn leven geïntegreerd en verweven binnen mijn bedrijf Navonne. Iets daarvan zal ik iedere maand, zo rond volle Maan, met jullie delen hier op de prachtige website van Sandra.

Het leven volgens de natuurlijke flow van de seizoenen, de Maan & de Zon en de planeten is als een puzzeltje in je innerlijke natuur dat in elkaar past. Word je je hiervan bewust, dan kan dit je vele persoonlijke inzichten en mooie “aha”-momentjes opleveren. Over hoe dit werkt en welke thema’s er spelen door het jaar heen zal ik maandelijks schrijven. Met leuke Maanweetjes, tips voor meer energie en wat makkelijke “do it yourself” oefeningen. Dan kun je het zelf beleven, als je wilt.

Natuurlijk kies jij zelf of je dit vleugje magie toe wilt voegen aan je leven (en of je het deelt met je omgeving). Een positieve instelling en een “open mind” geeft meer energie voor creatie en daar houd ik van: de magie van creatie! Op hoge hakken en met een flinke portie nuchterheid, dat dan weer wel 😉

“the mind is like a parachute: it only works when it’s open”

Lees je mee?

Hartelijke groet van Natasja Tanis

website_header

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: