Maxime zingt Binnen!

Muziekherinnering van Maxime Griesdoorn: In 2011 ben ik voor het eerst naar een concert geweest. Na al heel lang fan te zijn van Marco Borsato, had mijn vader als verrassing kaartjes gekocht voor de 3 Dimensies-tour!

Samen met mijn vader ging ik er heen. Een mooi moment vond ik zeker toen Marco samen met Ben Saunders “Dochters” zong en mijn vader dit meezong, maar dan met zijn 3 dochters in zijn hoofd.

Als 2 jarige zong ik al mee met “Binnen”, dat is dan ook wel mijn favoriete nummer. Maar deze werd niet gezongen tijdens het concert en toen was ik best wel teleurgesteld. Maar toen kwam de toegift, en die was, je raadt het al: Binnen!

Ik heb toen mijn keel schor gezongen en genoten!

Foto © Rinse Fokkema

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: