Spinazie-omelet – vegetarisch

Dit keer een vegetarisch recept, ik ben zelf vrij onbekend in de vegetarische keuken dus ik laat mij graag helpen en inspireren door Kathy Veenman-Valk 🙂

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 2 a 3 eieren
  • 2 handjes bladspinazie
  • 4 a 5 groene asperges
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • Eventueel 6 champignons of vegetarische spekjes  (uitgebakken)
  • 2 plakken pittige kaas  (gewoon of vegetarische kaas)
  • zout en peper

Bereiding:

Asperges, ui, tomaat en champignons klein snijden en wokken en zout en peper toevoegen. Eieren kloppen met zout en peper en een beetje bladspinazie er bij doen, daarna de staafmixer erdoor. Omelet bakken en omkeren,  2 plakken kaas erop. Hierna leg je de omelet op een bord, doe je de vulling erop en vouw je de omelet dubbel. Heerlijk met pasta of rijst of brood. Eet smakelijk.

Liefs Kathy

Leave a comment

Your email address will not be published.


*