Willem, Max en de rest….

Regen, sneeuw, hagel, onweer, bliksem, code geel, code oranje, weet je wat ik blijf deze Koningsdag maar eens lekker in bed, beetje uitslapen en daarna onder het genot van een heerlijke oranje-tompouce ga ik lekker kijken naar de Koninklijke familie op de televisie!

Zo gezegd, zo gedaan, mijn humeur was het enige wat bewolkt was de volgende ochtend want het was een zonovergoten ochtend! Damned, ik had best in mijn thermo-onderbroek die te kleine kleding, die overbodige spelletjes en alle andere overdadige spulletjes op mijn oranje kleedje kunnen verkopen….. nu staat die zooi nog huizenhoog in mijn slaapkamer annex “zet maar neer ik ga bedenken wat ik ermee ga doen”/vergaarhok…..

Mijn luv ging op tompoucenjacht (wat een raar woord trouwens, is het nu tompouce of tompoes?) en ik rolde mij lekker voor de televisie, fingers crossed voor Willem & Max dat die pittige voorjaarsbuien hun bezoek aan Zwolle niet zou verpesten. Tja, Bea zal er dit jaar niet rouwig om zijn dat zij niet meer mee hoeft, die hangt natuurlijk ook in pyjama met een peuk en een bak koffie voor de t.v. 🙂

Aaaah daar stapt Max uit, tjee wat ziet zij er toch altijd beeldig uit, Willem in pak 1 ernaast en dan de 3 prinsesjes…. Ik verbaas mij er toch elk jaar weer over hoe Max die meiden toetakelt, ik snap best dat ze niet in spijkerbroeken met gaten erin komen maar kom op, dit is toch de truttigheid ten top! Vorig jaar die zoutloze capejes en nu van jurkjes die an sich best lief zijn maar een finishing touch missen…. Ik ga mij aanmelden voor de volgende koningsdag voor de styling van deze 3 tienerprinsessen 🙂 ik ga allereerst die sneue ballerinaatjes de kliko ingooien en op zoek naar leuke bijpassende enkellaarsjes voor die meiden, die hoeven natuurlijk geen palen van hakken te hebben maar een klein hakje zou wel lief staan. Als finishing touch voor alle 3 een trenchcoat in een leuke frisse kleur. Dan zijn zij volgende koningsdag hipperdanhip en kunnen ze nog meer swingen!

Dat doen die steden dan toch wel heel handig, zet een leuke aanstekelijke artiest als afsluiting op het podium en succes gegarandeerd. Vorig jaar natuurlijk Nielson met “Sexy als ik dans” en dit jaar Typhoon. Zo grappig, ik ben helemaal niet weg van de stijl van zijn muziek, maar als hij begint te zingen dan ben ik om, die positieve vibe, dat stralende koppie en zijn enthousiaste gedans op blote voeten…… en als ik dan de hele Koninklijke familie zie meedansen met de armen om elkaar heen en Willem ook broederlijk een arm om iemand in het publiek heen hangt dan ben ik, stiekem, best heel trots op ons Koningshuis….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: