Gezocht: duo-recensent voor Piep zei de muis – M.J. Arlidge (afgelopen)

In samenwerking met Uitgeverij Boekerij zoek ik op korte termijn een enthousiaste duo-recensent voor de thriller Piep zei de muis van M.J. Arlidge. Ervaring is niet vereist, ik help je graag! Je krijgt van mij het boek en wij maken allebei een recensie (ja, ik lees het andere exemplaar)!

Lijkt dit je leuk? Reageer snel via een reactie onder deze oproep! Je kunt je aanmelden t/m 31 mei 2016. Ik maak mijn duo-recensent bekend op deze site en op facebook.

Deze actie is afgelopen. Antoinette Post wordt mijn duo-recensent van Piep zei de muis!

Mijn facebookpagina liken is lief ♥

piep-zei-de-muisWaar gaat het boek over?

In een leegstaand huis wordt een vermoorde man gevonden. Niet veel later wordt zijn hart bij zijn vrouw en kinderen bezorgd. Inspecteur Helen Grace weet dat hij niet het laatste slachtoffer zal zijn. Maar waarom is een gelukkig getrouwde man midden in de nacht zo ver van huis? 

De media hebben het over de omgekeerde Jack de Ripper: een seriemoordenaar die aast op vaders met dubbele agenda’s. Helen ziet de woede die uit de moorden spreekt. Wat ze niet voorziet is hoe labiel de dader is – of wat haar tijdens het werk aan deze zaak allemaal nog te wachten staat.

Meer over de schrijver:

Arlidge,-M.J.M.J. Arlidge schrijft al sinds het begin van dit millennium voor verschillende Britse crimeseries zoals Silent Witness. Momenteel werkt hij aan het scenario voor een nieuwe verfilming van De laatste der Mohikanen  voor de BBC. Iene Miene Mutte is zijn debuut als thrillerauteur. Piep zie de muis en Pluk de roos zijn delen twee en drie in de reeks rond inspecteur Helen Grace.

6 Comments on Gezocht: duo-recensent voor Piep zei de muis – M.J. Arlidge (afgelopen)

  1. Duo recensent lijkt me erg leuk samen met jou. Hou heel veel van lezen en zeker dit genre. Meld me dus graag aan.

  2. Hoi Sandra,
    Wat een goed boek! Stond laatst in de boekwinkel met dit boek in mijn hand. Stom van mij:-) Was begonnen te lezen, eerst maar even kijken hoe het begint! Ik kon het boek toen al niet weg leggen. Helaas niet gekocht of…. krijg ik een nieuwe kans? Samen met jou een recensie schrijven lijkt mij ook heel leuk. Ik meld mij aan.
    Groetjes, Antoinette

  3. Voor spannende boeken kan je me altijd vragen

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: