Mijn weekend met Max en Douwe Bob…

Had ik toch al mijn geld op jongeling Douwe Bob gezet afgelopen weekend. Als een of andere halfdwaze fan zat ik afgelopen dinsdag met zweet in mijn handjes voor de televisie. Na het doodsluiertje en het fleddermouse pak van Trijntje zou het toch wel erg leuk zijn als we dit jaar weer in de finale van het Songfestival zouden zitten. Na Anoukkie en Common “Ilse” Linnets smaakte het songfestival toch echt naar meer. En ja hoor, deze sexy hunk en voormalige winnaar van De Beste Singer Songwriter maakte zijn muzikale faam waar en stoomde door richting finale. Olee, oleeee, oleeeeee, ik had in mijn jeugd al eens het zoete genoegen geproefd van de winst met de song Ding Dinge Dong en ik vond Douwe Bob een meer dan waardige opvolger van Teach Inn! De halve familie gemobiliseerd en onder het genot van lekkere hapjes en een overheerlijk fles rosé begon het songfestivalcircus….want dat was het…de ene song nog meer plagiaat dan de ander (of Matt Simons moet incognito optreden voor Zweden…), een zingende circusdirecteur, een zwangere op vruchtwater lopende Maltese, de gedoodverfde winnaar en op een gaysite aangetroffen Rus (ja hoor, je kunt best asiel aanvragen in Zweden vriend, je bent toch geen economische vluchteling maar toch alleen maar op zoek naar echte liefde?) en uiteindelijk bleek Oekraïne de beste politieke kaarten in handen te hebben en werd buitenstaander Australië (je nodigt ze 1x uit en je komt er nooit meer vanaf…) weggevaagd! “Onze” Douwe Bob werd, maar, 11e… en geheel gedesillusioneerd heeft hij zich vroegtijdig van het festivalfeest teruggetrokken…of de gitaarkoffer in met de dame van Azerbeidzjan….daar zijn de meningen nog over verdeeld…

Met een ieniemienie katertje zat ik de start van de Formule 1 te kijken. Over een uprising star gesproken, is jongeling Max, zoon van, Verstappen toch als een speer in 1 van de beste raceauto’s beland! Met mijn overenthousiaste en toch best chauvinistische hart bleek ik toch opeens Formule 1 wel erg interessant te vinden. Als een soort van enge kale tovenaar spreekt Tom Coronel de bezwerende woorden uit dat 2 Mercedessen elkaar in de eerste ronde uit de baan knikkeren en Max Verstappen eindigt als eerste. Tuuuuuuuuuurlijk vriend…keep dreaming…of…toch niet? Ik geloof mijn ogen niet als inderdaad die 2 Mercedes-coureurs elkaar de wedstrijd uit rijden (ik moet nog een beetje oefenen met de namen…) wat volgt is een kat en muisspel met Ferrari en dan? Dan komt een jongensdroom uit… elke Nederlander met een heel klein beetje sportgevoel in zijn donder kan hier alleen maar van genieten! Max Verstappen eindigt als 1e

Zie je wel, ik wist het wel, een jongeling die nummer 1 wordt, ik moet nog een heel klein beetje oefenen met mijn glazen bol maar ik heb talent! Oh ja en mocht mijn carrière als waarzegster mislopen dan word ik maar pitspoes, Max is nu 18 jaar dan ben ik zeker nog 20 jaar onder pannen 🙂

Liefs Sandra

2 Comments on Mijn weekend met Max en Douwe Bob…

  1. Weer heerlijk genoten van je pennestreken

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: