The Script – Ziggo Dome – 21-3-2016

Muziekherinnering van Caitlin Griesdoorn: op 21 maart 2015 ben ik samen met mijn nicht naar The Script in Ziggo Dome geweest! Het was zo leuk, de sfeer was goed en heel belangrijk ze klonken live ook zeker goed. Ik vond het misschien wel beter klinken dat op de c.d.’s. De sfeer die er hing was gezellig en ontspannen, dat maakte het nog leuker. Ze hadden er een echte act van gemaakt. Hoe ze alleen al binnen kwamen geweldig gewoon! Ze kwamen via het “veld” naar binnen terwijl ze het liedje “Paint the town green” zongen, naast hun liepen allemaal mensen die groene vlaggen vast hadden. Die “parade” ging dwars door de mensen heen naar het podium. Op een gegeven moment was Danny, de leadzanger van The Script,  in het publiek! Hij liep door het publiek heen en maakten foto’s terwijl hij gewoon verder aan het zingen was.

Het moment dat ik het mooiste vond, was het moment toen de hele band naar een klein podium midden in het “veld” ging om daar “The man who can’t be moved” te zingen. Het was zo mooi! Dat liedje was altijd al mijn favoriete liedje en toen ze het live begonnen te zingen werd het nog meer mijn favoriete liedje! Echt die avond was zo leuk dat als ze terug komen er weer heen ga! Een concert van The Script meemaken raad ik zeker aan, ik beloof je gaat er echt geen spijt van krijgen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: