Central Park – Guillaume Musso

Central Park – Guillaume Musso:

IMG_20160308_154936522De Parijse rechercheur Alice Schafer en de Amerikaan Gabriel Keyne worden wakker op een bankje in Central Park, aan elkaar geketend met handboeien. De twee kennen elkaar niet en weten niet hoe ze hier terechtgekomen zijn…. heftig begin van een bijzonder boek !! Het eerste gedeelte van het boek is het aftasten van de personages, het persoonlijke drama van Alice Schafer wordt stukje bij beetje ontrafeld maar wie is toch Gabriel Keyne ?? Het boek is vlot geschreven met veel korte hoofdstukken, elk hoofdstuk begint met een toepasselijke quote/regel/songtekstje, geweldig ik hou er van !! Ik vond de ontknoping zeer verrassend en dramatisch…

profielfoto4**** van recensent Sandra Raino

Auteur: Guillaume Musso – Uitgeverij: AW Bruna Uitgevers – 288 pagina’s – Verschenen: juni 2015 – ISBN 9789400505926.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: