Dr. Van der Hoog Age Revitalizer lijn

Als 40 plusser moest ik toch een heel klein beetje slikken toen ik deze serie voor de “rijpere huid” kreeg om te testen. Tja ik ben dan wel jong van geest maar als ik in spiegel kijk dan begint mijn huid toch wel enige tekenen van verval te vertonen. Hoe ik het ook wend of keer, mijn huid wordt slapper, ik krijg hier en daar een piepklein (echt hoor!) ouderdomsvlekje en mijn huid heeft veel meer tijd nodig om weer uit de “kreukels” te komen als ik ’s morgens uit bed kom. Wat natuurlijk ook een veeg teken is, is dat ik mijn leesbril moet pakken om de instructies op de verpakking te lezen, dus kom op San… go and test!

Age Revitalizer 2 in 1 serum & crème:

vdhoogdagcremeDit serum annex crème zit in een aparte verpakking. Het “kronkelt” door het hele hardplastic flesje heen. Na 1 keer drukken heb je een kleine hoeveelheid op je hand. Met het pompje is de crème fijn te doseren. De crème is subtiel geparfumeerd. Persoonlijk vind ik het een fijne geur. De substantie is zeer goed smeerbaar. Volgens de bijsluiter zit er vitamine F en sheabutter in waardoor het vochtgehalte in de huid herstelt en de huid voedt en hydrateert.

inhouddagcreme2Na gebruik merk ik gelijk dat mijn huid minder strak en trekkerig wordt. Naarmate de dag vordert blijft dit effect merkbaar. Maar of mijn huid nu minder rimpels en fijne lijnen heeft na verloop van tijd… dat zou heel mooi zijn natuurlijk maar ik kan dit niet volmondig bevestigen.

Age revitalizer nachtcreme:

vdHoog-nachtcremeDe nachtcrème zit in een matglazen potje. De lichtperzik-kleurige substantie is licht geparfumeerd. Ik kan de geur niet echt plaatsen. Misschien wel naar het madeliefjes-extract wat er inzit. Dit zou het de aanmaak van melanine verminderen. Melanine? Ja dat dacht ik dus ook, heb het even opgezocht wat dit nu is ! Het is natuurlijk pigment dat wordt aangemaakt en dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid, de haren en de kleur van de ogen. Dat jullie het maar even weten! Die madeliefjes moeten er dan voor zorgen dat pigmentatie en ouderdomsvlekken minder zichtbaar worden.

inhoudnachtcremeDat gaat bij mij niet gebeuren want ik ben, als ik heel eerlijk ben, niet weg van deze crème. Ik word ’s morgens wakker met een heel trekkerig en strak gevoel. Misschien wel effectief voor de rimpels maar ik vind dit niet prettig aanvoelen en ben na 2 weken gestopt met deze crème te gebruiken.

Age revitalizer oogcreme:

vd-hoog-oogcremeEen speciale crème voor de huid rondom het oog. Het is een smalle tube met een hele kleine opening zodat deze crème goed te doseren is. Er is weinig voor nodig om de huid rond de ogen goed te behandelen. De crème is heel geconcentreerd en heeft een aparte, beetje zurige geur. Na gebruik ruik je hier niets meer van. Volgens de verpakking stimuleert en hydrateert het de ondergelegen cellen, waardoor het vochtgehalte van de huid rondom de ogen wordt hersteld. Na aan het aanbrengen moet ik zachtjes met mijn wijsvinger van buiten naar binnen kloppen.

Zo gezegd zo gedaan, klopperdeklop en echt waar mijn ogen beginnen een beetje te tranen. Niet omdat ik er crème in heb gesmeerd maar vermoedelijk omdat ik wat vocht vasthoud rond mijn ogen. Hierdoor lijken mijn wallen ook wel wat minder te worden. Net als de 2 in 1 serum zie ik helaas nog geen lijnen en rimpels in rook opgaan.

Conclusie:

Kortom, ik vind de Age Revitalizer 2 in 1 serum & crème en Age revitalizer oogcreme fijne producten om te gebruiken. Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan. Sceptisch blijf ik over de rimpel- en lijntjesvervaging, persoonlijk geloof ik daar niet zo in. Ik heb al eens heel kritisch in de spiegel staan turen maar ze zijn nog aanwezig, helaas … jammer dat de nachtcrème voor mij niet goed heeft uitgepakt.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: