Pilav

Hoe vaak zal ik dit recept gemaakt hebben? Niet te tellen 🙂 een lekkere pittige saus met een zoete twist door de perziken!

Ingrediënten:

  • 500 gram kipfilet
  • 1 grote ui
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree
  • 1 blik 1/2 perziken
  • 1 theelepel sambal
  • 2 eetlepels ketjap
  • olie

Bereiding:

Snij de kipfilet in blokjes. Snij de halve perziken in blokjes. Snipper de ui en pers de knoflook uit. Fruit de ui en de knoflook in de olie en bak daarna de kipblokjes. Voeg de kerriepoeder, sambal, ketjap en tomatenpuree toe. Voeg als laatste de blokjes perzik + sap toe en warm de saus goed door. Serveren met witte rijst. Eet smakelijk!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*