Weg zonder genade – John Hart

Weg zonder genadeRechercheur Elizabeth Black wordt geconfronteerd met haar verleden in de nasleep van een bruut schietincident. Een jongen met een pistool staat te wachten op de man die zijn moeder vermoordde. Na dertien jaar in de gevangenis komt een goede politieman vrij. Maar voor hoelang? En op het altaar van een verlaten kerk, ver weg op een heuvel, is het onvoorstelbare net gebeurd. Dit is een stad aan de rand van de afgrond. Dit is een weg zonder genade. Weg zonder genade is een prachtig geschreven thriller vol spanning, geheimen, verraad en onverwachte wendingen, die de lezer vanaf de eerste bladzijde dwingt door te lezen. John Hart is de enige auteur die voor opeenvolgende boeken de prestigieuze Amerikaanse Edgar Award won.

Schrijver John Hart neemt je mee naar de diepste krochten van de ziel van de hoofdrolspelers in dit boek. Hierdoor leef je enorm met hen mee en dit dwingt je inderdaad om door te blijven lezen om te weten hoe het met hen verder gaat. Wat hebben Elizabeth Black, Gideon Strange en Adrian Wall met elkaar gemeen wat hen leidt naar de moordenaar? De zeer uitgebreid uitgelichte karakters geven het boek veel inhoud en maken het bijzonder interessant. En heeft niet iedereen een geheim, een donkere kant of een duister randje? Juist ja….

profielfoto5***** van recensent Sandra Raino

Auteur: John Hart – Uitgeverij: Luijtingh-Sijthoff – 432 pagina’s – Verschenen: juni 2016 – ISBN 9789024572977.

 

2 Comments on Weg zonder genade – John Hart

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: