Macaronisalade Evelien

Macaronisalade’s, je hebt ze in alle maten en varianten. Deze variant is ook erg lekker (sprak zij uit ervaring 🙂 ) en zo makkelijk!

Ingrediënten:

  • Spiraalmacaroni 300 gram, gekookt
  • Paar lepels groene pesto
  • 200 gram ham
  • Rucolasla
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Mozzarella
  • Pijnboompitjes
  • Peper en zout

Spiraalmacaroni’s koken, na afgieten een paar lepels groene pesto erdoorheen roeren. Goed af laten koelen. Ham in kleine stukjes snijden, rucolasla en gedroogde zontomaatjes grof snijden, mozzarella snijden, pijnboompitjes roosteren. Peper en zout naar smaak toevoegen. Alles door de pasta scheppen en klaar ben je!

De hoeveelheden en ingrediënten kun je aanpassen naar gelang smaak en/of aantal personen.

Eet smakelijk en Evelien Huijboom bedankt voor dit heerlijke recept!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*