Uniq One All in One Super Hair Mask

Een robuuste stevige pot omvat dit haarmasker van Uniq One. De substantie is zeer stevig en na uitsmeren in de handen goed aan te brengen. Voor mijn korte haar is weinig nodig. De geur is aangenaam fris/licht chemisch. Wat ik alleen niet begrijp is dat er nog een extra plastic deksel inzit als ik de zwarte deksel losschroef. Heel onhandig als je in de douche staat en je wilt het masker uit de pot halen. Het enige wat ik kan bedenken dat het handig is voor vervoer/op reis.

Op de pot staat dat het 10 tastbare effecten heeft:

  1. Diepgaande herstel van beschadigd haar
  2. Intensief voedend
  3. Versterkt haar van wortel tot punt
  4. Ongelofelijke glans
  5. Zijdezacht & soepel
  6. Sensationele antipluis en ontwarring ultrahydraterend
  7. Snelle absorptie in slechts 3 minuten
  8. Gewichtloze finish
  9. Natuurlijk volume
  10. Niet vette formule

Uniq-mask-2Wow, dit klinkt als het ideale product maar is dat het ook? Het masker trekt inderdaad goed en snel in, dat klopt. Ook merk ik dat na het gebruik van het masker mijn geverfde haar soepel en glad aanvoelt, mijn haar glimt en is makkelijk door te kammen. Mijn haar zit daarna lekker soepel en niet plat maar pas op, bij teveel gebruik van het masker toont het wel wat vettig. Dat is dus een aandachtspuntje, verder een fijn en zeer voedend product.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: