Vakantie of horror? deel 2

Hetty ging op snorkeltour in het Caraïbisch gebied. Het weer zag er wel wat dreigend uit toen zij met het kleine bootje met hun lokale gids vertrokken maar hij zei: “No worries, there will be no storm”. Enfin, eenmaal dobberend in het water begon het eerst te regenen, daarna te stortregenen, de boot was al lang niet meer te zien. Maar nog steeds no worries… toen ook nog de donder en bliksem boven hen losbarstte vonden zij het tijd worden om naar de boot te gaan. Maar waar was de boot? Het gekke is wel dat zij bij het no worries dacht: “Ja, laten we rustig blijven. Als het fout afloopt doet dat het evengoed wel, of ik nu gil of niet en het is beter zwemmen als ik niet gil” (het blijkt dat als je echt in nood bent, je heel rustig wordt…). Ja hoor, no worries, daar doemde ineens de boot op uit de slagregen. Op zijn vraag of ze nog verder wilde als het droog werd, heeft zij toch maar nee gezegd 🙂 De rest van de middag bij gekomen in de hangmat (inderdaad no worries). Twee dagen later, met zon, hebben zij alsnog de tour gemaakt…

Bedankt Hetty voor het delen van je verhaal 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: