Vakantie of horror? deel 3

Twee weken gingen mijn vriendin Anita en ik kamperen in Oisterwijk. Hoe oud zullen we geweest zijn? Volgens mij was het in 1985, een jaar of 16 dus… We hadden ergens een 2-persoons bungalowtent geritseld en hadden er zin in…. Tuurlijk begrepen wij dat we in Nederland in vakantie waren en dat er, af en toe, een buitje zou vallen, ach we waren gezonde Hollandse meiden…. Tja, dat af en toe dat was een dingetje, mijn god, het leek de zondvloed wel…. Zoveel regen, zoveel buien, dagen met alleen maar miezer……. Dagen dat we net aan een stukje konden fietsen naar de lokale Italiaanse ijssalon en dan een nat pak haalde op de terugweg. Nee, het was drama die 2 weken met het weer. Eén uitje hebben we gemaakt, we gingen naar Den Bosch met de trein want daar kwam Nederland Muziekland van Veronica. Dat was in die tijd, helemaal hip, hot en happening. Je raadt het al, als 2 verzopen katjes hebben wij daar die dag gestaan… Gelukkig zijn Anietje en ik nogal van de blije-ei-modus en allebei gek van lezen en dat hebben we vooral gedaan die 2 weken… maar echt spannend was het niet 😉

Liefs Sandra

1 Comment on Vakantie of horror? deel 3

  1. ik weet het nog…zie je wel dat wij onverwoestbaar optimistisch zijn. Blije eieren waren we al voordat het uberhaupt bestond. Optimisme hebben we nog steeds in de aanbieding. Gelukkig maar! .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: