James Hond in Malaga

Mijn naam is Hond, James Hond en ik reis de hele wereld rond! James is de “reishond” van MeerdanSandra.  In de zomer van 2016 heeft hij aardig wat landen bezocht: Malaga, Italië, Amerika, Bonaire, Drenthe en Macedonië/Albanië. Tijdens zijn reizen plaatst James elke dag een foto op Facebook. Leuk om dit elke dag te volgen. Zie je hem niet, ook dat kan…. 😉 soms moet hij even bijkomen van al dat gereis….

Weet je nog dat ik op vakantie was in……… Malaga? Deze stad ligt aan het westelijke deel van de Middellandse Zee. Niet ver hiervandaan ligt de zeestraat de Straat van Gibraltar. Het heeft een hele belangrijke haven. Ook is deze stad de geboorteplaats van Pablo Picasso. Wat was het daar heerlijk, ik heb er een leuk filmpje van gemaakt.

Natte neus ♥ van James

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: