Mijn buurman is klusser…

Blog van Sandra: Mag ik hem voor zijn bek slaan? Die eeuwig klussende buurman die continue met allerlei ondefinieerbare projecten bezig is in zijn schuur. Ja agressief, ik weet het…. Maar nu de temperaturen oplopen boven de 25 graden en wij wat meer buiten zitten, begint deze buurman mij steeds meer te irriteren. Waarom gaat die man in godsnaam, midden in de vakantie en als het zo warm is, klussen? Waarom gaat hij niet lekker naar het strand of naar het zwembad of van mijn part met zijn blote kont in de badkuip maar niet…….. in……….. die……….schuur……… Ik snap best dat je af en toe eens een gaatje moet boren of je kozijntjes moet schuren maar dat stompzinnige geklus in die schuur……

Ook zo erg, van die testosteronbommen die de heeeeeeeeeele dag met zo’n hogedrukspuit lopen rond te slierten………wat een kabaal is dat en om nu te zeggen: “het knapt lekker op…nee dus…”

Ik ben er gewoon niet zo goed in, dat in de tuin zitten en je vooral niet ergeren aan alle burengeluiden. Ligt aan mij hoor, ik heb er al eens eerder een blog over geschreven en ik hoor gewoon alles….heel irritant, voornamelijk voor mijzelf. Want ik ben gek op mijn postzegeltuintje en het liefst lig er lekker de hele dag in te lezen met als enige gezelschap een kudde boeken……… relaxed……. genietend van de vlindertjes, bijtjes en bzzzzzzzzzzzzzz brrrrrrrrrrr pfffffffffffff…….. totdat die dekselse buurman weer een of ander project begint en van deze niet te traceren geluiden gaat produceren.

Wat ook niet meewerkt, is dat ik oververhit raak boven de 25 graden. Mijn incasseringsvermogen wordt gewoon ietsje, ietsje pietsje veel minder dan…… ik kan niet zoveel hebben, overprikkeld, te warm, te veel van alles……kortom ik ga gewoon out….. Na een kleffe nacht met vooral zoemende bezoekers wordt mijn humeur ook niet veel beter… Ja, de enige plek waar ik mij in een land met zuidelijke temperaturen op mijn plek voel, is in het zwembad of onder een heeuuuuuuuuuule grote parasol. Gelukkig woon ik in Nederland…… maar wel in een doorzonwoninkje met de “teuntjes” (lekker Zaans…) heel dicht op elkaar…. en daar hoor je dus alles, ook die eeuwig klussende buurman.

Ah nee, daar begint hij weer, geen idee wat hij aan het doen is…. zal ik er heen…. zeggen dat ik gek van hem word…. is ook zo truttig…. maar mocht je in de krant een moord op een buurman zien staan…. geloof mij dan: het is combinatie van klussen en temperatuur, want van nature ben ik natuurlijk een heel vreedzaam type…. 😉

Liefs van ♥ Sandra

2 Comments on Mijn buurman is klusser…

  1. Help!! MIJN man is klusser….:-)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: