Shoppen bij ’t Universum

Blog van Natasja: “Alles is energie”. Een veel gebruikte (zweéééeeverige) uitspraak. Okay, ik ga ’t zo “down to earth” (nog zo eentje) mogelijk houden. Simpel: wanneer je ervan uitgaat dat alles energie is, dan is alles mogelijk. Want dat, wat we buiten onszelf waarnemen vormt de spiegel van onze binnenkant. Ons innerlijke zelf. Zo’n beetje als: dat, wat we zeggen zijn we zelf. Kinderen weten dit: “wat je zegt bent je zelf, met je…”. We trekken alles naar ons toe. En onze uitstraling, ons energetische veld vormt een magneet dat ‘meer van hetzelfde’ aantrekt.

Sssst…!

De film “The Secret” kwam in 2005 op mijn pad en er zijn vele boeken geschreven over het ‘bestellen uit het Universum’. Inmiddels wordt het door steeds minder zweverigheid en mysterie omgeven. Beroemdheden zoals Oprah Winfrey en onze ‘eigen’ Michael Pilarczyk en vele anderen pasten het toe. Dit ‘geheim’ is feitelijk een mindset, een andere manier van leven. Hiermee kun je, mits goed begrepen, je eigen leven creëren. Hoe? Lees nog eventjes door.

The Secret gaat over de oeroude Wet van de Aantrekkingskracht. Deze Wet zegt dat we dat aantrekken wat we uitstralen en waar we voor staan. Dingen, omstandigheden en mensen. Dit ‘aantrekken’ heeft te maken met de hoogte van de trilling die we vertegenwoordigen. Lage trillingen trekken lage trillingen aan en hoge trillingen trekken hoge trillingen aan.
Ben jij je dat bewust? En wist je dat je dit kunt regelen? Als het je tot nu toe niet bevalt wat je aantrekt, dan zou je kunnen starten met het temmen van je buikemoties of je afstandelijkheid te verwisselen voor het gevoel vanuit je hart.

Deze wet geeft ons de kans om ons innerlijk te leren kennen en te verkennen. Dat kan soms lastig zijn, omdat ons van alles overkomt, ook dat waarvan we dachten dat we dat station al gepasseerd waren. Ons bewustzijn wordt dan weer even met beide benen op de grond gezet en de vraag is dan: durven we open te staan voor de informatie?

Sommige mensen doen aan meditatie om hun innerlijk te leren kennen. Wanneer we echter naar onze omgeving kijken dan kunnen we ons innerlijk ook zonder meditatie bloot leggen. Met name die mensen aan wie we ons ergeren of zelfs een hekel hebben, kunnen ons leren wat onze eigen zwakheden zijn, wanneer we ons ervoor durven open te stellen. Kijk naar je omgeving en leer zo jezelf kennen. Aiai! Spiegelen dus.

Your wish…
Het mooie van deze Wet is dat we dit ook kunnen gebruiken om onze realiteit te veranderen met behulp van onze intentiekracht. We veranderen dan onze omgeving en onze omstandigheden door onze wensen aan het Universum duidelijk te maken.
Je kent het verhaal van Aladdin en de Wonderlamp. En de geest. 3 Wensen enzo. Ja? De geest zou zijn wensen vervullen: “your wish is my command”.

Jij bent Aladdin! En die geest uit de wonderlamp zit in het Universum. Je mag zoveel wensen doen als je maar wilt. Wat doe je dus om datgene in jouw leven te krijgen wat je wilt? Precies: je denkt aan wat je wenst en straalt dit uit.
Heksen gebruiken dit ‘geheim’ al eeuwenlang om dat wat we wensen naar ons toe te halen. Door in visualisaties onze aandacht te richten op wat we willen, zien wij ons doel letterlijk voor ogen. Het gevoel bewaren we in ons energieveld en stralen dit uit; ons denken en voelen zijn dan alsof onze wens is uitgekomen. Je zult het misschien niet onmiddellijk geloven, maar zo eenvoudig werkt het. Je hoeft het alleen maar echt voor de volle honderd procent te wensen. Het Universum zal antwoorden. Het kan niet anders, het is een Universele Wet.

Nu jij!

Morgen is het volle maan! Het hoogtepunt van het maan(d)thema “wijsheid” wordt benut. Je ziet het ook buiten: de levenskracht in de natuur neemt af. Een volgende fase breekt aan. Je voelt het onbewust: een verandering is op komst. Een nieuw seizoen in de donkere helft van het jaar. Visualiseer met je ogen dicht de verandering die je zou willen zien voor jezelf. Maak het daarna visueel door er een tekening, schilderij of zelfs een ‘moodboard’ van te maken. Ga die plaatjes ‘uit je hoofd, in je gedachten’ zichtbaar maken! Zodat het meer wordt dan slechts een gedachte. Gebruik je energie voor creatie en laat die verandering en wijsheid los op je innerlijke behoeften.

Blessings!
Natasja

website_header

Voor meer informatie, inzicht of advies kun je bij mij terecht! www.navonne.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: