Gevulde aardappels

Weer zo’n heerlijk recept van Kathy: ditmaal gevulde aardappels. Deze aardappels zijn heerlijk als bijgerecht of lekker voor bij bv. een buffet.

Ingrediënten voor 2 personen (je kunt de hoeveelheden uiteraard aanpassen):

  • 2 grote aardappelen
  • creme fraîche
  • zout
  • peper
  • geraspte kaas of mozzarella
  • 4 tomaten
  • Italiaanse pastasaus
  • (vegetarische) spekjes
  • Italiaanse kruiden

Bereiding:

Prik in de aardappelen rondom gaatjes en doe ze 15 min in de magnetron op 600 watt. Snij de aardappels door en hol ze uit. Leg ze hierna op een bakplaat of een ovenschaal. Meng de creme fraîche met zout, peper, Italiaanse kruiden, stukjes tomaat en de uitgebakken (vegetarische) spekjes. Vul de aardappelen met dit mengsel en daar bovenop wat pastasaus en geraspte kaas/mozzarella. Doe de aardappelen nog ca. 10 min in de oven op 200 graden.

Eet smakelijk!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*