Huh, rosé en pepernoten?

Blog van Sandra: Wat een prachtige nazomer of kan ik beter zeggen wat een bloody hot begin van de bijna-herfst hebben wij. Ik voel mij regelmatig wat “overhit”…. zoals jullie weten ga ik boven de 25 graden “out”…. dus als het even kan verschuil ik mij in huis, zonnescherm uit, parasol op, gordijnen dicht en vooral niets doen….. maar goed het is niet alleen maar zeuren natuurlijk, ik loop nog steeds lekker de hele dag op badslippertjes en met blote armen in de rondte en nee dat avondeten in de tuin met een heerlijk flesje wijn verveelt mij ook nog niet. Oké, wat wel een beetje jammer is dat ik blijf snoeien met al die lichaamsbeharing, dat is dan wel weer een voordeel als je weer lekker in je lange broekie en blouse met lange mouwen rondwandelt, laat maar groeien dat Schwarzwald 🙂 Maar goed, dat redden we dan ook wel weer, mijn goedkope mannenscheermesje van het “Kreudvat” ligt standaard in de douche deze maanden! Ja, je denkt toch zeker niet dat ik het 3-dubbele ga betalen voor de damesvariant in het roze? Dat is namelijk het enige verschil: de kleur! hoe belazerd wil je worden als klant?

Tja, dat wij als klant niet helemaal voor vol worden aangezien, blijkt ook maar weer uit het feit dat de supermarkten volop het Sinterklaas-assortiment in de winkel hebben liggen. Oh my god, het is deze week 25/30 graden, wie heeft er in godsnaam zin in pepernoten of marsepein bij zijn glaasje rosé of biertje? Welke commerciële brein heeft ergens een afslag gemist? Wie denkt nu echt dat wij hierop zitten te wachten en waar zijn de BBQ-worsten, zonnebrand en cocktailshakers gebleven? Ga toch weg met die decembershit! Ik wil nagenieten van deze prachtige zomer en met warmte de herfst gaan omarmen en daar passen deze pepernoten echt niet bij….

Wat ik dan nog het ergste vind (en dat is al een irritatiefactortje van een paar jaar) is het moment dat ik deze pepernoten, marsepein en chocolaatjes wil gaan aanschaffen…dat is normaal gesproken (heel raar!) in de week van 5 december (over 3 maanden dus!) de vakken van dit schap leeg zijn… maar, help mij even, daar is dit snoepgoed toch voor bedoeld? Om rondom Sinterklaas te gaan consumeren? Of zou ik gewoon moeten gaan hamsteren, zou dat soms de bedoeling zijn?

Liefs Sandra

1 Comment on Huh, rosé en pepernoten?

  1. Mee eens hoor Sandra, ik ben wel in voor een traditie. En idd probeer op 4 of 5 decemeber nog maar eens een last minute snoep te kopen. Misschien toch nu alvast inslaan en goed opbergen? Zijn we straks niet te laat!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: