Ontspannen bij Loreena McKennitt

Het mooie van muziek is verbinding….. zo kreeg ik jaren terug van onze goede vrienden Anita en Edwin de tip om naar Canadese zangeres Loreena McKennitt te luisteren. Zo gezegd, zo gedaan en ik draaide haar muziek en ik was helemaal om. Wat een heerlijke ontspannen melodieuze muziek was dit! Zo liet ik deze ontdekking weer horen aan mijn andere vriendin Nita (verbinding ik zei het al!) en ook zij was helemaal weg van deze muziek.

Op een gegeven moment kwam Loreena in de Heineken Music Hall optreden, dit was in het jaar 2007 (ik moest het even navragen bij Nita, maar zij was zwanger van haar zoon, tja dat zijn van die ijkpunten in je leven die je niet meer vergeet!). Nita en ik hadden kaartjes gescoord en die waren niet goedkoop! Na een dag hard werken en snel een hapje eten gingen wij naar de HMH. Daar was het een drama met parkeren, file, file en nog eens file en we werden ook nog gestuurd naar P25 (of zoiets…) en toen wij eindelijk hadden geparkeerd moesten wij nog een heel eind terug lopen naar de HMH.

Eindelijk gearriveerd bij de HMH zochten wij onze plaatsen op, dit concert was bijzonder omdat er alleen zitplaatsen waren. Eindelijk konden wij Loreena aanschouwen! Live was zij ook geweldig en wij lieten ons wegzweven op de klanken van haar ontspannen muziek. En na een paar liedjes… vielen mijn ogen dicht… Daarna ben ik alleen maar aan het vechten geweest om niet in slaap te vallen… Na een drukke werkdag, lastig parkeren en eindje lopen was deze dame gewoon moe…… en na een flinke dosis prachtige muziek ging mijn lijf en geest in de ontspanstand 🙂

Liefs van Sandra

Foto © Billy.Robinson

2 Comments on Ontspannen bij Loreena McKennitt

  1. Prachtige, rustgevende muziek!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: