Viscurry

Mmmmm, ik test altijd de nieuwe recepten uit op mijn man en kinderen en deze vissaus is in hele goede aard gevallen. Heel smaakvol en echt zo klaar.

Ingrediënten:

  • 2 uien
  • 2 el Indiase kruidenpasta, mild curry (Patak)
  • 2 el olie
  • 1 pak gezeefde tomaten
  • 400/500 gram koolvisfilet, vers of diepvries
  • rijst
  • sperziebonen
  • koriander

Bereiding:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen beetgaar. Pel en snipper de ui. Fruit de ui en de currypasta kort in de olie. Voeg de gezeefde tomaten toe en kook een paar minuten. Snijd de vis in stukjes. Laat de vis enkele minuten in de saus gaar worden. Doe de voorgekookte sperziebonen toe en warm het geheel goed door. Strooi er er fijngeknipte koriander over. Serveer de saus met de rijst en naanbrood.

Als variatie zou je er ook nog wat garnalen of andere vissoorten bij kunnen doen!

Eet smakelijk!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*