Yvonne en The Boss!

Muziekherinnering van Yvonne Smit: In 1999, toen ik in groep 7 van de basisschool zat, mocht ik voor de allereerste keer naar een concert, eindelijk! Oh wat vond ik het leuk, maar niemand in mijn klas die de artiest kende waar ik naartoe ging. Samen met m’n vader en een paar andere familieleden reden we naar Arnhem, naar het megagrote GelreDome. De grasmat was naar buiten gereden voor het springende publiek, maar wij hadden zitplaatsen. Met een verrekijker in de hand kon ik hem in de verte zien. Wat een sensatie, daar stond ie: THE BOSS! Eén van de beste concerten die ik ooit heb bijgewoond… Als ik nu denk aan al die weekenden dat m’n vader een DVD van Bruce opzette of aan dat geweldige concert toen ik 11 jaar oud was, dan word ik intens gelukkig… Het is vandaag zaterdag, dus bij dezen, voor jou pap…

Foto © Takahiro Kyono

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: