Bjoetie Box + winactie paraffine pakking! (Afgelopen)

Wat doe je als je een aanbod krijgt voor een heerlijke gezichtsmassage? Ja zeggen natuurlijk! Soms kom je mensen tegen in je leven en dat klikt, Inge van Ham is er daar 1 van. Zij runt in Krommenie een sfeervolle kleine salon Bjoetie Box aan huis met gezichtsverzorging, pedicure, cosmetische voetverzorging, paraffine pakkingen en Shiatsu Kosmetiek.

Shiatsu Kosmetiek:

img_20160119_153922600Wat is Shiatsu Kosmetiek nu eigenlijk zul je vragen? Shiatsu, wat letterlijk “vingerdruk” betekent, vindt zijn oorsprong in de Oosterse geneeskunde. Er wordt uitgegaan van het zelfgenezend vermogen van ieder mens. Wat Shiatsu Kosmetiek nastreeft is de energie in het lichaam harmonieus te laten stromen, dan voelen we ons goed en stralen we dat gevoel ook uit. Mmmm dat klinkt heel goed en past helemaal bij mij.

Inge heeft deze Shiatsu Kosmetiek massage bij mij gedaan en dat was erg lekker, dat was ontspannen dat was zzzzzzzzzz…….ja hoor, ik was bijna in slaap gevallen! Kortom een aanrader!

Pedicure:

Bij een pedicure-behandeling worden de nagels en voeten gedesinfecteerd en daarna op de juiste wijze geknipt en gevijld. Ook wordt eventueel eelt, likdoorns en ingegroeide nagels verwijderd. Daarna worden de voeten met crème gemasseerd.

Cosmetische voetverzorging:

Een cosmetische voetverzorging gaat nog een stapje verder: deze bestaat uit aromatherapeutisch voetbadbehandeling met tea tree en eucalypthus olie, het verweken van de nagelriemen, knippen en polijsten van de nagels en vijlen van eelt en een korte voetmassage. Deze kan eventueel aangevuld worden met een scrub van voeten en onderbenen, voetmasker en massage van voeten en onderbenen en een paraffine pakking van de voeten.

img_9869Gezichtsbehandelingen:

Inge is van vele markten thuis want bij Bjoetie Box kun je ook terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Eventueel bij te boeken: epileren, bovenlip harsen, kin harsen, verven wimpers, verven wenkbrauwen, liftofiller masker (vermindert diepe lijnen en verbetert de huidspanning) en een flores marine masker (peel off algen masker, welk de huid kalmeert, verfrist, zuivert en hydrateert).

Paraffine pakkingen:

Als uitsmijter wil ik jullie meer vertellen over de paraffine pakkingen. De werking van paraffine is te vergelijken met de sauna; door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de voet weer soepel en glad. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals droge voeten, wintervoeten en bij reuma. Paraffine therapie verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. Het reduceert zwelling in de spieren, 6047369vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een oppepper.

Tijdens een paraffine voetbehandeling worden de voeten gedesinfecteerd, daarna krijgen ze een heerlijk voetenmasker en vervolgens worden ze ondergedompeld in de warme, heerlijke geurende vloeibare paraffine. Dit is een warme was die na onderdompeling droog wordt (denk maar aan kaarsvet wat eerst vloeibaar is en dan opdroogt). Er wordt een plastic zak om de voeten gedaan gevolgd door een badstof voetenzak. Deze blijven circa 10 minuten zitten waarna de paraffine van uw voeten afgemasseerd wordt. Een paraffine voetbehandeling kan een heilzame werking hebben en werkt diep in de huid. Aansluitend volgt er nog een korte voetmassage.

Dezelfde behandeling kan worden gedaan bij de handen 😉  good to know!

11222518_502494373261222_1831521096780157649_nBjoeti Box, Fortuinlaan 45, 1561 JB  Krommenie, telefoon 075-6214195, www.bjoetibox.nl

Winactie:

Inge van Bjoetie Box heeft een paraffine pakking naar keuze (voeten of handen) ter beschikking gesteld speciaal voor de lezers van MeerdanSandra! Hoe lief is dat! Hoe kun je mee doen met deze winactie? Laat onder deze blog een leuke/verrassende reactie achter waarom jouw voeten/handen dit verdienen? Uiteraard wordt het liken van de facebookpagina van MeerdanSandra en Bjoetie Box gewaardeerd!

Deze actie duurt t/m 10 november 2016. Ik zal daarna de winnaar persoonlijk mailen en op deze pagina en facebook bekend maken.

De winnaar van deze heerlijke behandeling is: Jacqueline Jet Stolker. Geniet ervan! Voor de overige deelnemers aan deze actie: ik heb jullie namen doorgegeven aan Inge van Ham. In het kader van haar 25-jarig jubileum biedt zij jullie 25% korting aan op deze behandeling. Ik zeg doen!

De mantelzorg Zaanse Cadeaubon is ook inwisselbaar bij Bjoetie Box!

16 Comments on Bjoetie Box + winactie paraffine pakking! (Afgelopen)

 1. Lieve Sandra,

  Wat heb je dat weer prima opgemaakt. Je bent er echt super in. Je bent een speciaaltje en dat in de goede zin van het woord. Hartstikke bedankt en we houden contact.

  warme groeten, Inge

 2. Wat lijkt me dat heerlijk een Parafine pakking voor mijn voeten. Ze hebben heel wat te verduren als zwemonderwijzeres. Nat, droog, heel nat en bijna droog.
  Dus ik zou heel graag mee willen dingen naar deze prijs bij Inge.

 3. Hoi Sandra,
  Ik wil nagenoeg nooit, maar ja als je niet meedoet …
  Mijn bijna-altijd-koude voeten zouden best blij zijn met zo’n bloedsomloopstimulerende paraffine pakking. Dussss, ik doe graag mee met de winactie.

  Liefs,
  Nita

 4. Hallo Sandra, lijkt mij heerlijk zo’n pakking. Mijn voeten vinden het koude weer maar niks ze zitten liever in slippertjes houden van warmte dus een warme pakking voelt als het zomerzonnetje voor ze. Dus wie weet gaat hun wens in vervulling!. Groetjes Simone

 5. Dat zou ik ook wel eens willen, maar die voeten van mijn hubby hebben dat denk ik meer nodig dan ik! (zijn handen trouwens ook) bovendien heb ik Inge al een tijdje niet gesproken/gezien, dus dat zou een mooi excuus zijn…

 6. Iedere keer als ik koude voeten heb, zeg ik tegen mijn man: hier komen de huwelijkse voorwaarden! Wat zal hij blij zijn als ik zo’n heerlijke behandeling heb gehad! Hihihi….

 7. Hallo Sandra, met vaak last van “dode” vingers lijkt dit me heerlijk.
  Kneed, kneed door en ontspan…..

 8. Lijkt me heerlijk!! En wat een mooie reclame voor Bjoetie Box…..al de behandelingen lijken me geweldig om te laten doen. Leuke blogspot weer Sandra…
  Ik ga duimen voor de voet behandeling….altijd ijskoude voeten en met mn reuma wil ik deze behandeling ook heel graag proberen

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: