Het Beste van Adam Sharp – Graeme Simsion

Een paar weken terug heb ik schrijver Graeme Simsion ontmoet en het is heel raar maar dan lees ik boeken toch anders 🙂 Zo ook dit maal, ik hoorde de uitleg en gedachtegang van schrijver Graeme Simsion in mijn achterhoofd!

De nieuwe roman van Graeme Simsion (bekend van Het Rosie Project), Het beste van Adam Sharp, is een geweldig verhaal over liefde, muziek en in het reine komen met het verleden. Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp, getrouwd en tevreden, uit het niets een bericht van zijn Eerste Echte Liefde. Samen hadden ze een fantastische tijd - hij speelde piano in een bar, zij zong - tot Adams tijd in Australië erop zat en hij terugkeerde naar Engeland. Overvallen door nostalgie en vragen - wat als hij wél had gekozen voor haar? - beantwoordt Adam het bericht. Is er een tweede leven voor zijn eerste liefde?

9200000059399679In heerlijke korte hoofdstukken doorspekt met heel veel muziek neemt schrijver Graeme Simsion je mee in het gevoelsleven van veertiger Adam Sharp. Gevleid is Adam als zijn Eerste Echte Liefde Angelina weer contact met hem zoekt, maar wat doet hij dan? Hij heeft 2 keuzes, de Eerste Echte Liefde lekker de Eerste Echt Liefde Laten of uitzoeken of er nog ergens een vlammetje wakkert en zijn huidige relatie op hold zetten…. Simsion weet thema’s als liefde en trouw op een zeer toegankelijke psychologische wijze weer te geven en laat je meedenken over de keuzes die Adam Sharp maakt… en als Adam dan de keuze maakt…..for once in my life… die mij als lezer aan de ene kant verrast maar aan de andere kant ook weer niet….dan is het goed…

Heel leuk is dat er een playlist met 46 liedjes aan dit boek is gehangen met muziek die Graeme vindt passen bij het verhaal. Deze playlist is te vinden op spotify of via dit Youtube-kanaal.

Joehoe, remember, ik verloot een GESIGNEERD exemplaar van dit ontzettend leuke boek, klik hier om naar de actie ♥ toe te gaan!

profielfoto4**** van recensent Sandra Raino

Auteur:  Graeme Simsion – Uitgeverij: Luijtingh Sijthoff – 304 pagina’s – Verschenen: oktober 2016 – ISBN: 9789024573851

Dit boek is te verkrijgen via BOL, Bruna, Ako of de lokale boekhandel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: