Op jacht naar een dekbedovertrek!

Een huismus dat ben ik en ik vind het enig om de slaapkamers van kinderen leuk ingericht te hebben. Zeker nu zij de tienerleeftijd hebben bereikt, want zij zitten naast school de meeste tijd op hun kamer te leren (tenminste dat hoop ik 😉 ), te lezen, te gamen, te appen, t.v. te kijken en natuurlijk lekker te slapen. Onlangs was ik op zoek naar een nieuw dekbedovertrek voor Antonio. Hij had nog 2 van die oudjes in de kast liggen maar die werden wat flets en rafelig. Tijd voor een nieuwe dus!

Uiteraard ging ik op speurtocht op internet en ik kwam daar een hele leuke site met onwijs leuke dekbedovertrekken tegen: https://www.dekbed-discounter.nl/dekbedovertrek/. Een site waar ze voor een hele leuke prijs dekbedovertrekken te koop hebben en veeeeeeeeeel keus!

Ik ben eens lekker gaan rondstruinen en ik moest mij echt bedwingen om niet voor het hele gezin overtrekken te gaan kopen 🙂 want ik zag daar dekbedovertrekken met bossen, met hartjes, met een tijger, met veren, met sterren, met cupcakes, met een wolf, met rozen, met pinguins, uit de film Frozen, Cars, Minions, Spiderman, ja, ze zijn er in alle kleuren en maten en met… met… met… met… met…

Focus San, focus….. wat ging ik ook alweer doen? Oh ja, een dekbedovertrek voor Antonio. Star Wars wilde hij en Star Wars zou hij krijgen….en guess what? Ook hier keus uit 10 verschillende dekbedovertrekken! Dilemma, dilemma…. welke zullen we nu eens kiezen? Antonio er zelf maar even bij geroepen en toen was de keus snel gemaakt. Hij heeft een prachtige overtrek uitgezocht. Gelijk besteld en de volgende dag stond de pakjesmevrouw hier al voor deur, kijk daar hou ik van!

Naast dekbedovertrekken kun je bij deze site ook terecht voor dekbedden, kussens, hoeslakens, boxsprings etc. ennnnnnnnn ze hebben  ook nog een leuke outlethoek op de site waar je nog goedkopere overtrekken kan kopen! Very interesting voor de koopjesjagers onder ons! Ja, het is echt een hele leuke actieve site, met elke keer interessante wisselende acties. Nu hebben zij bijvoorbeeld een leuke kerstactie: bij bepaalde dekbedovertrekken krijg je gratis 2 hoofdkussens cadeau! Kortom een site om in de gaten te houden en om regelmatig eens lekker rond te struinen!

Liefs ♥ Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: