Top10 blogs van 2016

Vanaf 1 april is MeerdanSandra “in the air”, ik ben er supertrots op dat ik samen met mijn ontzettend trouwe bloggers elke dag weer een artikel/blog kan publiceren. Deze zullen je waarschijnlijk de ene keer meer aanspreken dan de andere keer. En dat is goed, heel goed zelfs want dat is waar MeerdanSandra voor staat… voor ieder wat wils….. Coenraad met zijn mooie recensies van boeken, Jaap met zijn ervaringen als cameraman van SBS6 en zijn scherpe kijk op de wereld, Natasja die mij spiritueel scherp houdt en voor heel veel oooh jaaa-momenten zorgt en natuurlijk mijn lieve moeder Jetske die haar seniorenblogs op geheel eigen wijze verzorgt! Alle gastbloggers (Anita, Annemieke, Cynthia, Phaedra, Ingrid en natuurlijk Christel) heel erg bedankt voor jullie inspiratievolle bijdrage 🙂

Wat gaat 2017 ons brengen? We bloggen lekker door, James Hond, de MeerdanSandra-reishond, gaat ook in 2017 weer de wereld over! Ik bubbel van de ideeën over leuke / interessante onderwerpen waar ik over wil schrijven en in januari komen er zeker nog 2 leuke winacties online, dus hou de site goed in de gaten! Heb je zelf een leuk idee voor een artikel of wil je ook gastbloggen, aarzel niet en mail mij.

Aan het einde van het jaar is het een mooi moment om even terug te kijken naar de top10 van meest bekeken blogs van het afgelopen jaar:

  1. XTC – echt geen onschuldig pilletje:

De dochter van Nicolette overleed afgelopen juli aan het slikken van een XTC-pil, via een bloggers gezocht-site op facebook kwam ik met haar in contact. Een nachtmerrie voor elke ouder werd voor haar waarheid….. met tranen in mijn ogen heb ik dit stuk zitten typen… Ik volg Nicolette nog steeds via haar facebookpagina van Team Danielle en zij is zo ontzettend goed bezig om haar boodschap te verkondigen, ik heb heel veel respect voor haar!

  1. Schuld-sa-ne-ring

Hoe opgelucht kun je zijn als gezin als eindelijk die 3 jaar van schuldsanering voorbij zijn? Heeeeeel erg opgelucht, dat kan ik je wel vertellen…. ik kan het nog steeds wel van de daken schreeuwen…

  1. Mooi… vrijwilligster in een hospice

Bianca ken ik al uit de jaren dat mijn 2-ling naar de peuterspeelzaal ging, een heerlijk mens ♥ zij is vrijwilligster in een hospice en zij heeft mij meegenomen naar De Schelp om hier meer over te vertellen. Een prachtig en indringend portret!

  1. Vragen die je als cameraman oproept

De wereld van t.v. en cameramensen in het algemeen, het blijft een aantrekkingskracht houden. Mijn goede vriend Jaap heeft een blog gemaakt van de vragen die hij altijd hoort als cameraman.

  1. Mijn “appartement”

Jetske, mijn moeder, woont in appartementencomplex “Triangeltje”, ja echt hihi, lees maar!

 

  1. Hangt er seks in de lucht

Het is een dingetje, het gemiddelde van hoeveel keer seks per week…. ook voor deze blogger 😉 Seks scoort, dat blijkt uit de views van deze blog!

  1. Paula gaat ervoor

Paula ken ik van de muziekvereniging en wij raakten aan de praat. Zij vertelde over Sterre, haar dochter.  Sterre heeft een energiestofwisselingsziekte. De wijze waarop Paula hiermee omgaat en zich inzet voor deze ziekte is bewonderenswaardig! Petje af!

  1. Niet zomaar een voetbalmoeder

Virginia is voetbalmoeder van zoon Jesper. Hij kan, even onbescheiden gezegd, akelig goed keepen! Ik ken Virginia zelf al vanaf mijn jeugd (jaaaaa, wij hebben samen ook gevoetbald!) en hoe leuk is het om dan een stukje te schrijven over haar zoon!

  1. Ik doe het, jij doet het…iedereen doet het

Overal haal ik mijn inspiratie vandaan, zelfs na een dagje in de sauna. Want wat je daar toch allemaal ziet 😉

  1. Zo trots op mijn zoon

Deze blog gaat over onze zoon Antonio en heeft ook op 19 november in het Noordhollands Dagblad (en wat aanverwante kranten) gestaan. Antonio heeft een vorm van autisme en het heeft nogal wat voeten in aarde gehad voordat wij deze diagnose hadden en hij op de goede school zat. Naar aanleiding van deze blog heb ik heel veel mooie reacties gehad, waar ik heel blij mee ben!

Bonusblog – Het is zover eindelijk – Begin dit jaar was ik 1 van de winnaars van de Flair-schrijfwedstrijd met als thema: Mijn Wildste Avontuur. Ja daar ben ik nog steeds supertrots op!

Lieve lezers, ik wens jullie hele fijne en vooral veilige Oud & Nieuw en ik zie jullie graag weer terug op 1 januari voor mijn nieuwsjaarwens ♥ liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: