Blind Date – Marelle Boersma

Na mijn Blind Date met Marelle Boersma (klik hier voor mijn verslag), ben ik gelijk het boek ingedoken. Eén tip: ga het niet lezen ’s avonds laat voor een donkere schuifpui met een tuin waar van alles beweegt…. pffff…. mijn zenuwen zijn aardig op de proef gesteld 😉 Waar gaat het boek over?

Moon is single en zoekt haar geluk in het datingcircuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt. Haar blog groeit uit tot een gigantisch populaire plek waar mensen elkaar ontmoeten. Ze krijgt steeds meer reacties, maar een van haar volgers is wel erg fanatiek. Hij wil háár. Het leven van Moon staat op het spel. Er is een oplossing, maar die is wel erg rigoureus...

Schrijfster Marelle Boersma neemt je mee in het leven van Moon, zij is een blogster die over haar datingavonturen schrijft. Vanaf de eerste bladzijde wordt er een sfeer gecreëerd die onheilspellend te noemen is. Want wie kan Moon vertrouwen? Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven vertelt en hierdoor wordt je als lezer continue op het verkeerde been gezet. Stukje bij beetje krijg je als lezer een puzzelstukje erbij en als uiteindelijk deze puzzel compleet is, dan….  een boek dat je tot het einde toe in zijn greep houdt!

profielfoto4**** door recensent Sandra Raino

Auteur: Marelle Boersma – Uitgeverij: De Crime Compagnie – 300 pagina’s – Verschenen: februari 2017 – ISBN: 9789461092069

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: