Blind Date met Marelle Boersma

Als echte boeklover had ik mijzelf opgegeven voor een Blind Date met schrijfster Marelle Boersma. Helaas was ik niet één van de uitverkorene, wat logisch is als er zoveel mensen zich opgeven, toch?

Vorige week kreeg ik een privéberichtje van Marelle, er was een plaatsje vrijgekomen of ik zin had om te komen op 19 januari….. jaaaaaaaa natuurlijk, de afspraken die in mijn agenda stonden, heb ik in 1x gedeletet want wie wil er geen onverwachte Blind Date ♥

De reis voerde op deze koude doch zonovergoten 19e januari naar Laren waar uitgeverij De Crime Compagnie is gevestigd. Samen met Anita, ook zo’n heerlijke boeklover, ben ik met de trein en bus deze kant op gereisd. De tijd vloog want….kwekkerdekwek, heb jij dit boek gelezen, oh jaaaaa en deze….. en wat vind jij hiervan?…. en we waren binnen no-time op plaats van bestemming.

Allerhartelijkst werden wij bij De Crime Compagnie ontvangen en de 1e kennismaking met Marelle was een feit. Samen met een heerlijke groep fans waren wij getuige van de lancering van haar 11e thriller Blind Date, welke zij heeft opgedragen aan haar ultieme (blind) date Jan! Totaal overdonderd nam hij het 1e exemplaar in ontvangst en er werd een klein traantje weggepinkt (echt te lief, ik hou ervan!)

Er was hierna maar een klein sprongetje nodig om naar liefdesexpert Vicky Kwaaitaal te gaan, zij introduceerde ons in haar “Verliefd op je leven”-missie met leuke en eigenlijk hele logische tips. En hoe laat je een groep vrouwen die elkaar eigenlijk niet kennen kennis met elkaar maken? Doe het speed-datespel… we waren werkelijk niet meer te stoppen, wat een kippenhok 😉 en wat hadden wij elkaar veel te vertellen!

De sfeer was inmiddels zo goed en zo bijzonder dat er in deze korte periode hele fijne kennismakingen plaats vonden en Marelle zat daar als een soort stralend middelpunt middenin te signeren, te praten met een ieder, werd op de foto genomen en vergeet vooral niet: geknuffeld!

Tijd om naar huis te gaan, her en der werden nog wat knuffels uitgedeeld en met een gesigneerd exemplaar van Blind Date togen wij weer naar huis…. ’s avonds in bed natuurlijk gelijk het boek ingedoken en ik ben zo benieuwd waar dit verhaal weer heen gaat…. binnenkort zet ik een recensie op MeerdanSandra…. ik kijk terug op een dag met een gouden randje met mooie mensen en fijne gesprekken!

Liefs Sandra ♥

4 Comments on Blind Date met Marelle Boersma

  1. Ja, zo was het inderdaad! Fijn dat wij er allebei bij mochten zijn!

  2. Hoi Sandra, wat een leuk verslag! Bij de lancering van haar vorige boek mocht ik aanwezig zijn. Dat was toen ook zo ontzettend leuk.
    Ben inderdaad ook heel erg benieuwd naar Blind date.
    Veel leesplezier!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: