Pasta met bonen en kaas

Wat een makkelijk en smakelijk pasta-gerecht ♥ heerlijk!

Ingrediënten:

  • 250 gram boontjes
  • 250 gram peultjes
  • 100 gram doperwten (diepvries)
  • olijfolie
  • 350 gram pasta
  • 1 chorizo worst, in kleine blokjes gesneden
  • 200 gram roomkaas
  • 150 gram cheddar, geraspt (of oude kaas)

Bereiding:

Kook de boontjes ongeveer 12 minuten en blancheer de peultjes en de erwten de laatste minuten mee. Giet af.

Kook in een andere pan de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.

Bak de blokjes chorizo in een grote diepe bakpan zonder olie tot ze goudbruin zijn. Giet de chorizo af en doe ze terug in de pan.

Voeg hierbij de roomkaas en de geraspte kaas en laat op zacht vuur smelten tot je een kaassaus hebt. Voeg hierbij de boontjes en erwten.

Serveer met een lekkere groene salade.

Eet smakelijk!

Dit recept en nog vele anderen zijn te vinden op: culinea

4 Comments on Pasta met bonen en kaas

  1. Mmmm dit klinkt wel erg lekker, al ben ik geen groot fan van pasta. Ik ga het zeker maken. Net als de witlof-mango chutneyschotel. Dat vind ik ook een succes!

    Voor hoeveel personen is dit recept ? Welke pasta is gebruikt voor de foto ?

  2. Dank je.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*