Theetijd met Suez Thee + ACTIE (afgelopen)

Theeleuten, theemutsen en theedozen opgelet 🙂 ik heb nu een gave webshop ontdekt met de heerlijkste losse thee zonder kunstmatige toevoegingen!

Annemarie van de Bunt, beter bekend als miss Suez, is de eigenaresse van Suez Thee en onder haar bezielende leiding heeft deze webshop het laatste jaar een mooie vlucht genomen. Natuurlijk wilde zij mij laten kennismaken met haar thee en zij liet mij verschillende smaken proeven. De passie waarmee zij over haar thee spreekt en de zorg waarmee zij de thee bereidt, maken mij nog nieuwsgieriger naar deze producten.

Eigenlijk ben ik zelf niet zo’n hele erge theeleut maar na het proeven van verschillende smaakjes ben ik helemaal om. Suez Thee heeft 9 verschillende lijnen in het assortiment met meer dan 60 soorten thee! (of het al niet moeilijk genoeg is om te kiezen….) Even een greep uit het assortiment: groene thee, witte thee, oolong (zit qua productieproces tussen zwarte & groene thee in), zwarte thee, rooibos, vruchten, AyurLaVie (thee volgens de Ayurvedische leer), kruidenthee en seizoensthee. Daarnaast zijn er in webshop thee-accessoires, geschenken en lekkernijen bij de thee te koop (jammie jammie!).

Oh jaaaaaaa, heb je zin om een keertje thuis een theeproeverij met een gezellige groep vriendinnen te doen? Dat kan! Annemarie vertelt je over al haar theesoorten en tijdens de proeverij mag je ruiken en proeven. Door de sensatie van de geuren en de smaken maak je een theereis, die je niet snel vergeet! Nadien heb je gelegenheid om al deze lekkere soortjes thee te kopen, heb je hier interesse in dan kun je contact opnemen met Annemarie via de website.

Mooi verhaal is hoe Annemarie aan de naam Suez Thee komt: zoekende naar een naam voor haar bedrijf wees haar vriendin op de ansichtkaart en zei: “stop met zoeken, hier heb je je naam”. Het werd Suez High Tea. Daarna stopte zij met het geven van high tea’s en heeft zij zich volledig op de theeverkoop gericht en zo werd het Suez Thee. Naderhand bleek dat het bedrijf van de ansichtkaart niet zomaar een merk was maar ook een theewinkel rond 1890 in Den Haag. Toeval bestaat niet, toch?

Als laatste geef ik jullie nog een tip van Annemarie voor de groene theedrinkers onder ons: neem afgekoeld water tussen de 60 en 80 °C en laat de thee 2-3 minuten trekken. Schenk je kokend water op groene thee, dan komen de bittere smaken vrij. Terwijl als je afgekoeld water gebruikt de thee juist veel zachter smaakt! Good to know, toch?

Suez Thee stelt een tegoed van 10 euro beschikbaar, te besteden in de webshop, hoe leuk is dat! Wat moet je hiervoor doen? Geef antwoord op de vraag: Met wie (lekker ding of interessante persoonlijkheid?) zou jij graag een kopje thee willen drinken? Laat snel een reactie achter onder dit artikel en wie weet kun jij binnenkort genieten van de heerlijkste theeën van Suez Thee!

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Uiteraard wordt het liken van de Facebookpagina van MeerdanSandra en Suez Thee erg gewaardeerd 😉

Kun je niet wachten? Als je de vouchercode MeerdanSandra gebruikt krijg je éénmalig 10% korting op de theeën bij Suez Thee.

Deze actie duurt t/m 2 februari 2017, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht en zal op Facebook worden vermeld.

Gefeliciteerd Brenda Vink, jij bent de winnaar van het tegoed van Suez Thee!

Op 8 maart 2017 stuurde Brenda deze foto van de thee die zij gekocht van haar tegoed! Dat ziet er lekker uit!

10 Comments on Theetijd met Suez Thee + ACTIE (afgelopen)

  1. Ik zou graag een kopje thee willen drinken met prinses Beatrix, na jaren in de publiciteit eindelijk haar eigen leven leven

  2. Ik hoef niet zo nodig met een bekend iemand of bepaalde persoonlijkheid aan tafel. Het liefst kies ik mijn beste thee leut vriendinnetje Susanne, omdat we al 18 jaar vriendinnen zijn en nooit zijn uitgepraat. En allebei gek op allerlei soorten thee uitproberen! Er gaat biets boven quality time met familie en vrienden, ook een bekend iemand niet

  3. Bianca vh Kaar - Kaal // 19 januari 2017 at 12:31 // Beantwoorden

    Ik zou graag een kopje thee ( en daarna een biertje ) willen drinken met Johnny de Mol, omdat hij zulke mooie programma ’s maakt en ik uren naar zijn verhalen erover kan luisteren en t liefst nog meehelpen ( achter de schermen)’

  4. Ik wil graag een kopje thee zetten voor Annemarie van der Bunt of Sue zoals zij ook vaak genoemd wordt. Zo kan zij haar keel smeren na alle informatie over de thee die zij zo enthousiast met ons deelt. En gelijk een rust momentje waarin zij verwent wordt. Dat verdient zij zeker want zij staat altijd klaar voor haar klanten.

  5. Ik zou graag een kopje thee drinken met koningin Máxima. Graag zou ik haar visie voor vrouwen in Nederland en wereldwijd weten.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: