Meer over… Culinea

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Vandaag laat ik jullie kennis maken met een “bekende” van de site, nl. Hanneke de Jonge, ik publiceer heel vaak recepten van haar op de vrijdag. Het is elke week weer smullen, hoe vonden jullie dat Oreo gezouten karamel en ganache taartje-recept van gisteren? Maar goed, even terug naar Hanneke, snel lezen wat zij ons allemaal te vertellen heeft!

Wie ben jij?

Hanneke de Jonge, 57 jaar jong en ik woon samen met de liefste man van de wereld en 2 katten Woozie (al een beetje oud) en Freddie (nog heel jong en ondeugend).

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn website heet www.culinea.nl en gaat over lekker eten en alles wat met eten en drinken te maken heeft. Ik schrijf en fotografeer zelf mijn recepten en blog  over voeding, kookboeken en restaurants.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Het is een culinaire blog, vandaar de naam culinea.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Mijn artikel Golfreis Italië wat in De Telegraaf heeft gestaan en het artikel Op landgoed Lauswolt in het golfmagazine 19 Golf&Genieten, je kunt deze hier bekijken.

Wat is het leukste aan bloggen?

Het leukste aan bloggen is dat ik met mijn hobby bezig ben (dag en nacht)!

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Ja, iets minder leuk is dat het wel heeeeeeeel veel tijd kost. Ik ben er altijd mee bezig.

Als je niet blogt dan?

Als ik niet blog, krijg ik toch wel de kriebels dat ik ‘iets’ moet doen. Mijn probleem is namelijk dat ik niet kan stilzitten. Al zou ik dat af en toe toch wel moeten doen haha 😉

Waar zie je naar uit dit jaar?

Ik zie ernaar uit dit jaar dat ik maar heel veel nieuwe volgers mag krijgen en dat ze mijn website leuk, gevarieerd, informerend en mooi vinden 🙂

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Deze quote vind ik toch wel heel toepasselijk: The only thing I like better than talking about Food is eating – John Walters

 

Culinea is ook te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest!

Op vrijdag plaats ik zeer regelmatig een recept van Hanneke ♥ klik hier om naar de recepten op deze site te gaan.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: