Meer over… Dios ve maravillas

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Jessica is volgens mij de jongste blogger die zich heeft aangemeld om zich te laten voor stellen op MeerdanSandra 🙂 en zij heeft ons hele leuke dingen te vertellen!

Wie ben jij?

Mijn naam is Jessica op het moment dat ik dit typ ben ik nog 16 jaar jong. (Vanaf 30 januari ben ik 17), op dit moment ben ik niet verliefd, verloofd, getrouwd en ga zo maar verder. (Verliefd zou nog wel kunnen, maar de andere zijn voor mijn leeftijd nog een beetje to much.) Ook heb ik geen kinderen. (Als je 16 bent kan dat natuurlijk wel, maar ik dacht van weet je wat laat ik dat nou niet doen en mij gewoon op school richten.) Thuis heb ik samen met mijn broer en ouders een aantal vissen die mooi rondzwemmen in het Aquarium naast onze eettafel. Op dit moment ben ik een student aan het mbo en ik studeer Travel & Hospitality. (Dat heeft dan weer met toerisme te maken, maar ik snap het ook nog niet helemaal.) Sinds een aantal jaar ben ik aan het bloggen, maar sinds 25 januari 2016 (wauw ook al weer bijna een jaar geleden terwijl ik dit typ) ben ik begonnen op mijn huidige blog.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog heet op dit moment nog Jessixaa.wordpress.com , maar de titel is al een beetje veranderd naar Dios ve maravillas het is ook de bedoeling dat dat zo meteen de naam van mijn blog wordt als ik een eigen domein heb. (Dit zal denk ik nog wel een tijdje duren). Mijn blog gaat over ja mijzelf en alles wat ik leuk vind. Ik plaats voornamelijk lifestyle-artikelen, maar zo nu en dan komt er ook een post voor met tips, een samenwerking of een idee van een andere blogger die ik heel erg leuk vind. Ook kan ik heel goed klagen en dat is soms ook wel te zien/lezen op mijn blog. Op zulke momenten hoop ik altijd dat iemand anders ook iets te klagen heeft, want samen over iets klagen is toch veel leuker dan alleen klagen?

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

De naam Jessixaa had ik gekozen, omdat mijn eigen naam Jessica niet meer kon, hierom had ik er een x van gemaakt en ik heb een extra a achter mijn naam gezet. Nu ik een tijdje verder ben merk ik dat ik niet zo blij ermee ben. Aan de ene kant heb ik namelijk het vermoeden dat dan alles echt om mij moet draaien en dat is absoluut niet mijn bedoeling. Hierom wil ik straks de naam Dios ve maravillas dit betekend God ziet Wonderen (Maar dan in het Spaans vertaald). God ziet betekent namelijk mijn naam (Jessica) en om alleen God ziet te doen als een titel vond ik maar niks. Ik hou ook heel erg van de wonderen die er gebeuren op de wereld en in het leven en hierom heb ik ervoor gekozen om ook Maravillas (Wonderen) achter deze naam te zetten. Ik hoop dat het binnenkort zover is dat ik een eigen domein kan nemen, want dan ben ik helemaal blij. Ik moet alleen zorgen dat ik een goede hosting vind waar ik tevreden mee ben.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Jeetje dat is een hele goede vraag. Ik heb namelijk meerdere posts waar ik heel erg trots op ben. Het is echt een hele moeilijke vraag is het ook goed als ik hier 2 linkjes plaats? Eén van de posts waar ik heel erg trots op ben is de wereld uit huis ontdekken, dit is, omdat ik hier praat over mijn toekomstige stage waarbij ik 15 weken lang weg ben van huis. Mijn stage is namelijk aan de andere kant van Nederland voor mij. (Ik woon in Fryslân en dan ga ik naar zeeland voor stage). Hier vertel ik in deze post iets meer over.  https://jessixaa.wordpress.com/2017/01/15/de-wereld-uit-huis-ontdekken/

Ook ben ik heel trots op de post het moment van iemand verliezen. Hier vertel ik namelijk over het verlies van mijn oma. Mijn oma is afgelopen november te komen overlijden en hier heb ik toch best wel moeite mee gehad. Doordat ik mijn gevoelens kon opschrijven gaat het al wel weer een stuk beter. Ik ben trots op deze post, omdat ik het durven schrijven wat ik graag nog tegen haar wilde zeggen. Ik was namelijk iets leuks aan het doen op het moment dat zij kwam te overlijden. Het blijft moeilijk om het erover te hebben, omdat het nog maar zo kort geleden is, maar het erover hebben is beter dan alles voor jezelf houden:  https://jessixaa.wordpress.com/2016/11/09/het-moment-van-iemand-verliezen/

Wat is het leukste aan bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik dat ik mijn gevoelens kan opschrijven als dat nodig is. Ook leer ik een heleboel nieuwe mensen kennen tijden het bloggen en een aantal van deze mensen zijn echt heel speciaal voor mij geworden. Ik zou ze echt niet meer kwijt willen.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Het stomste aan bloggen ja dat is toch nog best wel een lastige vraag, want eigenlijk vind ik alles wel leuk. Wacht nee ik heb het. Het stomste aan bloggen vind ik als ik zonder inspiratie kom te zitten, want dan wil ik iets schrijven, maar dat kan dan weer niet doordat ik niet weet wat ik moet schrijven.

Als je niet blogt dan?

Als ik niet blog ben ik voornamelijk bezig met school, series kijken of met vriendinnen afspreken.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Ik kijk uit naar mijn stage ik heb er namelijk echt heel erg veel zin in. Ook kijk ik uit naar mijn verjaardag, want dit is het eerste jaar dat ik het 4 dagen lang vier. Ja ik weet het dat is best wel lang, maar ik vier het 1 dag met 1 vriendin, de volgende dag komt mijn familie, de dag erna moet ik tot half 5 naar school. En dan daarna doe ik niks en dan 1 februari komen er weer wat vrienden langs voor mijn verjaardag. Omdat ik niet alles in 1 weekend wil plannen moet het maar op deze manier anders is het namelijk ook zo stressvol.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Deze haal ik stiekem van mijn facebook:

Het leven begint pas als jij er klaar voor bent om de eerste stap te zetten om te kunnen leven.

Jessica is ook te volgen via facebook en instagram.

4 Comments on Meer over… Dios ve maravillas

  1. echt heel erg leuk dat ik deze vragen heb mogen beantwoorden. <3 🙂

  2. Leuk om te lezen en de quote vind ik ook erg mooi! xx

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: