Meer over…Tutta Bella Italia

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites….  Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Zucht…..wat is Italië toch een heerlijk vakantieland ♥ superleuk deze site van Corine over dit prachtige land! Zij vertelt op haar site over vakantie-adresjes, verschillende regio’s en zelfs over trouwen in Italië! Tijd om haar eens wat vragen te stellen 🙂

Wie ben jij?

Ik ben Corine, 48 zomers jong, moeder van 2 tienerjongens en de lief van Wouter. We hebben 2 poezebeesten en 1 hele leuke schapendoes. Geen pluimvee hier in huis, daar ben ik namelijk superallergisch voor! 😉

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog heet “Tutta Bella Italia – Liefde voor Italië” en gaat zoals de titel al doet vermoeden over Italië. Eigenlijk alles wat met Italië te maken heeft, van vakanties tot trouwen tot leuke weetjes over Italië en nog veel meer. Als het maar met Italië te maken heeft, komt het op de blog.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Omdat het alles zeg: Tutta betekend alles, Bella betekend mooi en Italia natuurlijk Italië. Dus al het moois van Italië.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Poeh, dat is best een moeilijk vraag, want dat zijn er wel meer. Maar ik zal dan voor http://www.liefde-voor-italie.nl/trouwen-lagomaggiore-lagodorta/ gaan. Een bruiloft die ik, toen ik nog weddingplanner was, georganiseerd heb aan het Lago Maggiore en Lago d’Orta. Wil je trouwen in Italië, dan is het aan een van deze meren echt superromantisch! Lees maar!

Wat is het leukste aan bloggen?

Dat je de vrijheid hebt om daarover te schrijven waar je zelf blij van wordt. Maar ook dat je jouw ervaring kunt delen met anderen en dat zij aan jouw informatie iets hebben zodat ook zij een mooie ervaring daardoor kunnen krijgen.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Ik vind er niet echt iets stoms aan, behalve misschien dat als je soms zelf enorm enthousiast bent over een artikel en dan wordt deze niet vaak genoeg gelezen. Ook vind ik het jammer dat er weinig mensen reageren op een artikel. Maar ik ben nog niet zo lang bezig, misschien moet dat nog komen.

Als je niet blogt dan?

Dan ben ik iets gezelligs aan het doen met mijn kinderen, vriendinnen of man. Of de noodzakelijk dingen als huishouden, naar afspraken toe, etc..

Waar zie je naar uit dit jaar?

Meerdere dingen:
1) Over 1,5 week weer lekker naar Italië om voor de blog 2 locaties te testen en over te schrijven.

2) Een nieuwe uitdaging: meer video’s maken en leren goed te bewerken.

3) En de zomervakantie natuurlijk, want dan ook weer een aantal weken mogen vertoeven in mijn favoriete land.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Chi non risica non rosica!

Ofwel: wie niet waagt, wie niet wint!  

Tutta Bella Italia is ook te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: