Boer zoekt vrouw, naar de boerderij

Vandaag troffen de drie uitgekozen dames hun boeren aan in “natural habitat” en dat was in sommige gevallen best….hoe zal ik het formuleren….confronterend 😉

Ach, die arme Harriet, onderweg naar boer Olke in Texas laat zij haar gevoel spreken en die zegt op Schiphol al: ga naar huis. Tegen beter weten in laat ze zich toch overhalen om af te reizen maar terwijl de andere 2 dames het hart van Olke stelen onder het genot van een lekker groot stuk vlees en een rood wijntje, knaagt Harriet aan haar salade en nipt van haar “witte wijn” alias glaasje water…..dat de liefde nog niet heel diep zit, blijkt uit de reactie van Olke die daarmee best moeite had…. Ik denk dat het keuzemoment voor Olke niet lastig zal zijn…

Boer Riks had de wind er gelijk onder, wat nou bijkomen? In de overall en melken met die hap, oh ja en die stier die hoeft dus niet… 😉  Hij woont ergens in de middle of nowhere, door het dorp rij je in 1 minuut heen en verder alleen maar landerijen….. landerijen….en nog meer landerijen…. in de avond blijkt boer Riks een heel klein hartje te hebben als hij vertelt over het overlijden van zijn broer en zijn scheiding…. Zoiets van ruwe bolster blanke pit….dus…….

Het weer is boer David niet goed gezind… terwijl de regen met bakken uit de lucht valt, komen zijn 3 dames desolaat Roemenië binnengereden. Maarrrrrrrrr het zwembad in zijn achtertuin en zijn schattige huisje beloofd heel wat! David is een genieter, hij lacht, hij raakt aan, hij flirt, hij kwintslagt (iets met een bosjesman en een takkewijf), ja laat deze vrolijke varkensboer maar schuiven, die gaat straks een mooi nestje bouwen!

Boer Herman is niet alleen maar boer maar blijkt ook geweldige taarten te kunnen bakken, hij heeft een leuke familie, is muzikaal en laat en passant ook nog een koe kalven….kortom de ideale man! Oh ja, 1 dingetje, hij is niet macho maar laat hem maar schuiven, de lieverd. Al muziekmakend zullen deze 4 maagden toch wel ergens een gevoelige snaar bij elkaar gaan raken? Eén ding…. Meisje Anne moet wel haar bril oplaten, sodemieters zonder lijkt zij net Gollem uit Lord of the Rings, of zou dat haar versiertruc zijn?

Nagelknagend en door zijn haar heen woelend…. Echt spannend wil het nog niet worden met visboer Marc……nu zou ik ook niet echt overlopen van seksuele driften met temperaturen van 40/45 graden maar kom op? Is een flesje water het enige wat je kan aanbieden als er 3 oververhitte dames uit een jeep komen rollen? Ik snap nu ook wel waarom hij een doortastende dame wil, hij wacht natuurlijk totdat zij met haar vishaakje hem komt vangen 🙂

Welke dame zal het hart stelen van welke boer? Bij sommige heb ik al een idee maar een paar boeren zouden ze wel alledrie willen houden, ja het kan te gek he 😉

Liefs Sandra

2 Comments on Boer zoekt vrouw, naar de boerderij

  1. Haha, ik kijk het programma niet, ik ken het wel natuurlijk, maar je moet keuzes maken. Maar als ik jou stuk lees, moet ik misschien toch even gaan gluren. Het heeft me in elk geval een brede glimlach bezorgd!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: