&C-voorpremière Het Verlangen

Afgelopen zondag was ik samen mijn jongste dochter Nina en met nog een aardige kudde vrouwen en een verdwaalde man uitgenodigd op de exclusieve &C-voorpremiere van Het Verlangen, de film waarin Chantal de hoofdrol in speelt. Om 10 uur, op zondagochtend…., werden wij verwacht bij Pathé De Munt. Gaaaaaaappppppppp, dat viel niet mee 🙂 maar gelukkig heeft Marco ons een slinger met de auto gegeven en stonden wij keurig op tijd in de bioscoop.

Gezellig knoopte ik een praatje aan met nog meer genodigden…. uit Holten en zelfs Delfzijl! Wowwwww, dan klaag ik niet meer over mijn vroege tijdstip hihi…. Tot mijn grote verrassing was Chantal herself aanwezig, dat had ik even gemist op de uitnodiging 😉 Wij mochten allerlei vragen aan haar stellen en met haar welbekende humor heeft zij deze beantwoord! Ik heb van 1 vraag een filmpje gemaakt, de vraag was of zij op Brigitte uit de film lijkt. Kijk maar luister vooral naar het filmpje waarin Chantal het antwoord op deze vraag geeft:

Je hebt van die mensen die hebben alles….. geweldig uiterlijk, blond en slank, goed kunnen zingen en dansen en ook nog f@cking vol met humor…… duizendpoot Chantal Janzen gaat naast musicals en presenteren haar eigen weg! Zij komt binnenkort met een eigen glossy. &C wordt naast een maandelijks magazine ook een onlineplatform, app met eigen shop en gaat vanaf het najaar ook eigen televisieprogramma’s produceren!

Er lag op onze stoel ook een goodiebag met wat leuke items van het nieuwe blad van Chantal &C of and see, persoonlijk vind ik het nogal een lastig te traceren naam maar goed, Chantal zal wel een heel team aan experts in dienst hebben die hier meer van verstand van hebben dan ik….. Ik zou heeeel graag een leuke duidelijke foto van Chantal willen laten zien maar wij zaten op rij 3 (ergens helemaal achterin) en zij stond helemaal voorin in het donker, kansloze missie om een “knappe” foto te maken. Als je goed kijkt op deze collage zie je een wuivend handje……… jaaaaaaa dat is Chantal!

Maar waar gaat Het Verlangen eigenlijk over?

De zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte (Chantal Janzen) gaat met een beroerd manuscript naar de uitgeverij Goudemondt. De broers Marc (Gijs Naber) en Boudewijn (Alex Klaasen)zien direct mogelijkheden, al verkeert de uitgeverij in zwaar weer. Een succes is dus zeer welkom. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman (Peter Bolhuis), de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman – hoe goed zijn boek ook is – weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster.

Nina en ik hebben erg genoten de film, Chantal speelde een hele leuke rol. De andere hoofdrollen en zelfs de bijrollen waren allemaal door hele leuke bekende acteurs vervuld zoals Gijs Naber, Alex Klaassen, Jelka van Houten, Peter Bolhuis, Cynthia Abma, Bram van der Vlugt, Annewil Blankers en vergeet vooral niet Matteo van der Grijn (die ogen….zucht….)! Nee, de film vertoont niet idioot veel diepgang maar is dat nodig om deze feelgoodmovie met een kritische knipoog richting de huidige maatschappij te behappen? Wat mij betreft niet, wij hebben ons op deze zondagochtend erg vermaakt ♥….ennuh, heb jij de film al gezien? Had jij het einde verwacht? Nina en ik zeker niet!

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: