Test: Appelsientje

Regelmatig mag ik voor The Insiders producten testen, zo ook deze keer: sinaasappelsap van Appelsientje. Snel heb ik mijn pakketje opgehaald bij het dichtsbijzijnde Kiala-punt en het grote testen en bekend maken kon beginnen.

De testpakketten zijn altijd supergoed gevuld, ook dit keer! Er zaten 6 pakken sap in om te testen en natuurlijk om uit te delen. Eén van mijn vaste uitdeelpunten is natuurlijk mijn moeder 🙂 Ook heb ik weer een gezellige foto geplaatst op het facebook-account van MeerdanSandra, joehoeeeeeeee lezers, I’m in…. ik ga Appelsientje testen!

Wisten jullie dit van Appelsientje?
Sinaasappelsap wordt gemaakt van geperst fruit en verder niets!

Alleen natuurlijke fruitsuikers
De natuurlijke suikers in een glas sap zijn afkomstig van de 2 a 3 sinaasappels die worden gebruikt om het sap te persen.

Zonder conserveermiddelen
Sap in pak is vaak langer houdbaar. Dit komt door korte verhitting van het sap, ook wel pasteurisatie genoemd. Hierdoor is het niet nodig om conserveermiddelen toe te voegen. Dit mag volgens de wet ook niet worden toegevoegd!

Puurheid begint bij de oorsprong
Appelsientje werkt met Solidaridad in Brazilië samen met de boeren aan een duurzame fruitteelt. Dat betekent dat de sinaasappels verantwoorder geteeld worden met aandacht voor mens en milieu.

Dit zijn toch van die feitjes die leuk zijn om te weten, toch? Wij gaan ook lekker aan de test, Nina heeft alvast een glas genomen!

Buiten het glaasje jus bij het ontbijt kun je het sap natuurlijk op nog veel meer manieren gebruiken. Ik heb hieronder een paar links gezet naar recepten waarbij je Appelsientje kunt gebruiken, het water loopt mij al in de mond mmmmm ♥

Recepten:

En natuurlijk mag onderstaande smoothie van Hanneke van Culinea niet ontbreken 🙂

Sinaasappel banaan smoothie

Veel drink- en kookplezier met Appelsientje, heerlijk en super makkelijk in gebruik!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: