Boer zoekt vrouw – inpakken en wegwezen

Blog van Sandra: Welke vrouw zal er gekozen worden door de boeren, ik was er helemaal een beetje nerveus van vanavond 🙂

Boer Herman had vorige week zijn keuzemoment al en die loopt lekker rond te tortelen in de Loire. Gollem dacht: ik doe eens gek, ik gooi lekker mijn haar los! Houden zo meid, staat je een stuk leuker… Handje, handje, kusje, knuffeltje, prieeltje, strobalen, lekker klef, kriebel in de buik… Jaja, het zijn zwoele tijden daar op het Franse platteland!

Boer Riks kent maar 1 liefde en dat is God… persoonlijk denk ik dat hij daar wel zijn eigen glazen mee ingooit. Volgens mij had hij best gevoelens voor Eline maar ja…. God gaat voor… of verschuilt hij zijn gevoelens achter deze hogere macht om niet gekwetst te worden? We zullen het nooit weten… Eline heeft haar koffer gepakt en is met gezwinde spoed en opgelucht naar haar zoon in Nederland vertrokken. Marit blijft over… zij heeft haar zin… maar zoals Riks het op zijn janboerenfluitjes zegt: “en dan nu nog verliefd worden…want hij lag ’s nachts nog niet te dromen van Marit”. Tja, daar wordt je als vrouw toch ook niet echt blij van… Misschien nog maar weer eens kaarsje opsteken bij de dominee?

Boer Olke loopt ietsiepietsie te hard van stapel. Praktisch als dat hij is, informeert hij bij de dames hoe snel zij bij hem in kunnen trekken. En pats, daar gaan 2 dames met de hakken in het zand… hallooooooooo, ze kennen elkaar net een week? Er zijn nog niet eens vleselijke sappen met elkaar uitgewisseld en hij spreekt nu al over SAMENWONEN? Het kan te gek hé Olke. Sandra deelt Olke dan ook liefjes mede dat zij graag uitgekozen wil worden omdat zij zo leuk en lief is niet omdat zij binnen nu en een maand bij hem kan intrekken. Alberdien heeft inspiratie gezocht bij de kalfjes, welke knappe reden kan zij nu toch verzinnen om met opgeheven hoofd het platteland van Texas te verlaten? En gevonden… al dat dierenleed op zo’n boerderij, daar kan ze toch echt niet tegen… Exit Alberdien en Sandra blijft over… maar of die hier nu zo blij mee is…

Oh my god… sneaky Marc! Bij elke aflevering vroeg ik mij af of er wel leven in hem zat en dan opeens, tsjakkaaaaaa… terwijl Anke even een middagdutje doet, grijpt deze meer dan aantrekkelijke visboer zijn kans en versiert hij olifantjesredder Annekim tijdens het mango vangen. Zij hapt gretig toe en huppetee, klaar is Marcie! Anke wordt wakker gemaakt, medegedeeld dat de keus is gemaakt en vort inpakken met die hap en afvoeren… Maar onderschat niet een versmade vrouw, Anke laat zich niet met een kluitje in het riet sturen en vraagt nog even wat opheldering bij Mark. Die is compleet zichzelf weer en staat een beetje oenig te lachen… wel werd Yvonne vriendelijk doch dringend verzocht weg te gaan want Mark en Annekim hadden wilde plannen 😉

Boer David ligt nog steeds in spagaat en blijft het hele programma verzuchten hoe geweldig zijn 2 dames wel niet zijn. Het begint met een entrez-noutje met Suzanne onder genot van een watermeloen waarbij ze elkaar diep in de ogen aankijken en zeggen hoeveel gevoelens ze voor elkaar hebben. Maar dan ziet die ik-kan-niet- beslissen-boer Mara weer en dan vindt hij haar ook weer erg leuk… ik zou zeggen: vraag eens aan een Mormoon of een Amish hoe zij dat geregeld hebben, dat kan vast ook wel in Roemenië!

Volgende week dan eindelijk de beslissing van David, ik gok op… En natuurlijk de citytrips van diverse boeren, zou er bij Riks en Olke wat meer vuurwerk komen? Volgens mij zit het bij Marc en Herman wel snor, toch?

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: