Boer zoekt vrouw: kots, kriebels & tranen

Het Boer zoekt Vrouw-seizoen begint naar zijn endje te lopen en de hunkerende boeren moeten nu letterlijk en figuurlijk spijkers met koppen gaan slaan…. en dat valt nog niet mee voor sommige boeren….

Bij boer Riks komen zijn 2 kinderen om de hoek kijken en waar de “grote mensen” nog wel eens om de hete brij heen draaien daar heeft zoon Owen al snel besloten dat Eline zijn nieuwe stepmam moet worden. Marit zit er een beetje ongemakkelijk bij en heeft al snel door dat zij met haar lachjes de kids niet om haar vinger windt, want Eline past zich naadloos aan bij de kinderen van Riks. Als laatste troef gooit Marit het geloof in de strijd. Dit staat namelijk heel hoog in het vaandel bij Riks, dus hoppetee aan de slijm bij de dominee, paar tranen er tegenaan en dan gooit zelfs deze dominee er een schietgebed tegenaan zodat Riks gaat kiezen voor deze roodharige…

Boer Olke zit volgens mij nog steeds in dubio… kiest hij voor de vlotte blonde Sandra of toch back to the roots Alberdien, 1 voordeel: met haar kan hij wel lekker Frysk praten… eerst maar eens naar de familie voor Thanksgiving, als een stier met 7 lullen loopt Olke te showen met zijn vrouwen en zelfs het ontploffen van zijn boerenkoolschoteltje kan hem niet van zijn stuk krijgen… dan nog maar even voelen, vorige aflevering heeft hij al even gesnuffeld, geknuffeld en gekust met Sandra en deze test voert hij nu ook op Alberdien uit… ik ben benieuwd wat er volgende week uit deze SKK-test komt!

Pffffffff ik word zooooooooo moe van die besluiteloze boer David, ik vond hem in eerste instantie echt een leuke vlotte boer maar nu hij zijn 2 dames heeeeeeeelemaal gek loopt te maken en hen tot een soort beslissing probeert te dwingen begin ik hem echt een beetje zat te worden. Kom op joh, wees een vent… wie vind je het leukst, het geilst en naast wie wil je wakker worden en neeeeeeeeee, eigenwijze hark, het mag er maar 1 zijn… niet zo hebberig!

Jaaaaaaaaa en bij boer Herman is een besluit gevallen! Maar voordat het zover was heeft Gollem2 eerst de boel ondergekotst en was Gollem1 een zenuwinzinking nabij… die Herman, die maakt toch wat los bij die meiden! Herman kon zijn kriebels niet meer tegenhouden en heeft Gollem1 tot de zijne gemaakt, zij klampten zich hierna aan elkaar vast en hebben elkaars hand niet meer losgelaten… en het bleef nog lang onrustig daar op die Franse boerderij… eindelijk… toch?

Als uitsmijter van deze blog hebben we visboer Marc nog…. tja, de lieverd wil iemand om zich heen… echt een goede insteek voor een relatie… Ik zeg: neem een hond…! Hij vindt het ook allemaal superrelaxeddddddddd, mijn god… er zit echt geen leven in die jongen…. er moet toch iets gaan kriebelen, misschien niet in zijn hart of buik maar toch wel ergens anders met 2 van die dartelende mooie dames om hem heen? Maar ja… hij zei het zelf al: hij is een beetje traag van begrip…

Owwwwww spannend, volgende week 4 keuzemomenten en ik durf echt mijn hand niet in het vuur te steken voor wie de boeren gaan kiezen!

Liefs Sandra

4 Comments on Boer zoekt vrouw: kots, kriebels & tranen

  1. Ja, die boer Marc he? Ik krijg ook geen hoogte van hem hoor! Hij zit daar maar wat te grijnzen en ondertussen willen die meiden maar al te graag met hem verder. En David? Inderdaad, wees een vent en maak je keuze!

  2. Weer erg leuk geschreven Sandra, heb er heerlijk om gelachen en vond het ook erg herkenbaar. Vooral die Marc.. pfff, kom op joh, doe iets!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: