Meer over… A-typist

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Vandaag zet ik Anne van de site A-typist in het zonnetje, zij is een ondernemer ondanks / dankzij beperkingen en schrijft over en fotografeert beleving vanuit autisme en migraine! Als een moeder met een zoon met autisme werden gelijk al mijn voelsprieten getriggerd! Supergoed dat zij hier over schrijft!

Wie ben jij?

Ik ben Anne van de Beek, 28 jaar en ik woon samen met mijn kat Pleuntje.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog heet A-typist, wat verwijst naar het woord atypisch. Mijn hersenen en lijf zijn namelijk niet echt typisch te noemen. Dus daar schrijf ik over, ook voor andere mensen met een beperking of chronische ziekte.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Ik schreef een artikel over wat je kunt leren van mensen met een chronische ziekte: http://a-typist.nl/dingen-die-je-kunt-leren-van-mensen-met-een-chronische-ziekte/. Vaak is er namelijk kritiek op wat mensen met een chronische ziekte allemaal niet kunnen, maar ik benader het graag van de positieve kant. Mensen die chronisch ziek zijn hebben bijvoorbeeld vaak goed geleerd om nee te zeggen.

Wat is het leukste aan bloggen?

Dat ik mijn kennis kan delen met andere mensen en dat dat gewaardeerd wordt.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

De kritiek en de negatieve reacties. Ik snap dat nooit zo goed. Ik zie een mening waar ik het niet mee eens ben als iets wat kan bestaan naast mijn mening. Die zijn allebei even goed. Dus ik snap niet zo goed waarom mensen oordelen.

Als je niet blogt dan?

Ik fotografeer graag. Ik vind het leuk om de natuur in te gaan en alle details te bestuderen en die vast te leggen, zodat andere mensen er ook van kunnen genieten.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Mijn blog bestaat nog niet eens twee maanden! Ik hoop dat mijn bedrijf zich kan blijven uitbreiden en dat mijn blog daar een succesvol onderdeel van wordt.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Je bent nooit te oud om te leren. Blijf jezelf ontwikkelen. Ook als je ziek bent of een beperking hebt is zelfontwikkeling heel belangrijk. Uiteindelijk wil iedereen toch een leuk leven hebben, ondanks de dingen die er mis gaan.

Dank je wel Anne, ik heb met veel interesse rondgekeken op je site! Anne is ook te volgen op Facebook, Twitter, Bloglovin en Instagram.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: