Meer over… enJOYcelife.nl

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

In januari van dit jaar heb ik een oproep op Facebook gedaan aan collegabloggers om zichzelf voor te stellen op MeerdanSandra. Eindelijk, eindelijk kan ik jullie voorstellen aan Joyce van enJOYcelife.

Wie ben jij?
Hoi! Mijn naam is Joyce, ik ben 25 en kom uit het mooie Groningen. Sinds vorig jaar heb ik een heel schattige hamster, Macho.  In 2014 heb ik de opleiding tot secretaresse afgerond, maar mede door mijn Lupus heb ik nog geen baan. Mijn hobby’s zijn scrappen, bloggen en fotografie, maar ik vind het ook heel leuk om te schrijven en met vrienden af te spreken.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?
Mijn blog kun je vinden op: www.enjoycelife.nl. Hier schrijf ik over leven met een chronische ziekte, gelukkig zijn en creativiteit. Het is eigenlijk een persoonlijk lifestyle blog waar ik heel veel verschillende onderwerpen aan bod laat komen.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?
Vrienden hebben deze naam bedacht en ik vond hem gelijk leuk. Het is een combinatie van enjoy life en  Joyce life. Dus eigenlijk alles over het genieten in het leven en mijn leven.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?
Jeetje, dat is een lastige vraag. http://enjoycelife.nl/persoonlijk-bijzonder-cadeau-geef-een-ster-cadeau/ Dat is dit artikel denk ik. Ik had een ster geregistreerd met de naam van een goede vriend van me. Hij was er echt super blij mee en ik vond het een heel bijzonder en uniek cadeau.

Wat is het leukste aan bloggen?
Het brainstormen, het contact met andere bloggers, foto’s maken, nieuwe content bedenken. Best wel veel dus. Ik vind het echt een super leuke bezigheid.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?
Nieuwe content bedenken vind ik tegelijkertijd ook soms lastig. Daarnaast gaat er veel tijd in zitten, wat soms lastig is. Soms wil het gewoon even niet lukken om te schrijven, daar baal ik dan echt van.

Als je niet blogt dan?
Oh, zoals in mijn voorstelstukje verteld, heb ik nog een heel aantal andere hobby’s. Eigenlijk ben ik in mijn hoofd wel altijd met bloggen bezig. Foto’s maken van wat ik doe, bedenken of iets leuk genoeg kan zijn voor een artikel etc.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Ik heb inmiddels een aantal samenwerkingen gehad. Uiteraard hoop ik dat dit er nog meer worden. Dit jaar ben ik enorm gegroeid op mijn sociale media kanalen en qua aantal lezers, hopelijk zet dit ook in 2018 door. Uiteindelijk hoop ik met mijn blog te kunnen verdienen en nog veel content te maken.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?
Doe vooral wat je zelf leuk vindt voor je blog en niet wat anderen vinden. Het is jouw stukje op het internet en jij moet je er goed bij voelen. Geloof in je eigen kunnen!

Een mooie quote vind ik deze van Erin Hansen : “What if I fall?” Oh, but my darling, what if you fly?” soms moet je een gok nemen, je weet nooit hoe het uitpakt.

Joyce is niet alleen te volgen via Enjoycelife.nl maar ook via Facebook & Instagram.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: