Dwaalspoor – Pjotr Vreeswijk

Met zijn debuut “Masterplan” heeft schrijver Pjotr Vreeswijk zijn naam gevestigd in actiethrillerland. Als kers op de taart heeft hij met dit boek de debuutprijs 2016 van Thrillzone in de wacht gesleept en het wachten was op het vervolg. Dit keer niet met een snertevent maar MeerdanSandra doet mee met een heuse blogtour 😉 om “Dwaalspoor” in the spotlight te zetten! Waar gaat het boek over?

Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel. Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude dieseltrein in beweging, waarvan zowel de lading als de bestemming onbekend zijn. Eenmaal in de Europese hoofdstad gearriveerd, lijkt voor Alex alles veranderd. Zijn oude werkgever keert zich tegen hem en als hij daarna ook wordt geconfronteerd met een brand met dodelijke afloop, neemt de voormalig geheimagent noodgedwongen contact op met zijn enige en laatste bondgenoot: computerexpert en oude vriendin Suzanne Boyle. In een ultieme poging het bericht te ontcijferen, vraagt hij haar alle geschreven en ongeschreven regels te overtreden. Wat hij niet weet, is dat daarmee de poort naar Europa wagenwijd wordt opengezet. Een monsterlijk kwaad stroomt het continent binnen.

Recensie:
Allereerst complimenten voor de cover, bijzonder aantrekkelijk weergegeven! Pjotr Vreeswijk heeft met “Dwaalspoor” wederom een actiethriller neergezet dat staat als een huis. Lekkere vette actie, goede verhaallijnen en pittige korte hoofdstukjes. Het verhaal speelt zich af op meerdere locaties met verschillende zeer goed beschreven personages, wat het erg interessant maakt om te lezen. Hierdoor leest het boek als een trein en de puzzelstukjes vallen, heel gedoseerd, één voor één in elkaar… Ja, de hernieuwde kennismaking met hoofdpersonage Alex De Klerck is mij goed bevallen, zeer goed zelfs…en smaakt zeker naar meer!

4**** door recensent Sandra Raino

Auteur: Pjotr Vreeswijk – Uitgeverij: Letterrijn – 260 pagina’s – Verschenen: oktober 2017 – ISBN: 9789491875427.

Morgen op MeerdanSandra een interview met schrijver Pjotr Vreeswijk en, guess what, wij mogen “Dwaalspoor” gaan verloten!

1 Comment on Dwaalspoor – Pjotr Vreeswijk

  1. Vera Van Den Eynde // 16 november 2017 at 20:21 // Beantwoorden

    Ik wil het boek dwaalspoor wel winnen.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Interview Pjotr Vreeswijk + actie – MeerdanSandra.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: