Fotoslinger – echte eyecatcher! + winactie (afgelopen)

Afgelopen zaterdag is mijn oudste dochter Chiara 16 jaar geworden. In de middag druppelde zo zoetjes aan familie en vrienden binnen en in plaats van lekker neer te strijken en aan de koffie met gebak te gaan, bleven zij staan. Oh wat leukkkk, oooooh kijk eens die foto… deze kreten heb ik de hele middag gehoord!

Ik mocht van de website Het Fotoalbum namelijk een fotoslinger testen. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik fanatieke fotomaker/plakker/creabea ben 😉 toen ik dit aanbod kreeg, hoefde ik ook niet lang na te denken en ben gelijk aan de slag gegaan. Ik mocht een slinger uitkiezen met 25 vlaggetjes in A5-formaat, en ik kon kiezen uit vierkante of puntige vlaggetjes.

Mijn keus ging naar de vierkante vlaggetjes, ik was in het begin wat sceptisch… 25 vlaggetjes…. dat is niet heul veul… dacht ik… zooooooo en daar heb ik mij dus echt in vergist! Want de vlaggetjes worden aan beide kanten bedrukt! Dat houdt in dat ik uit mijn fotoarchief 50 foto’s van mijn bijna 16 jarige meisje moest gaan zoeken ♥ een halve avond heeft mij dit gekost want ooooh, die foto is leuk… maar die ook…. ah gos… kijk eens hoe schattig ze daar op stond en ooooh, hier waren Nina en Antonio (haar zusje en broertje) ook nog heel klein. Zestien jaar aan herinneringen schoven aan mij voorbij! Toen ik eenmaal alle foto’s had verzameld was het appeltje, eitje… ik heb de software van de website gebruikt en na het uploaden van de foto’s had ik de slinger binnen mum van tijd klaar en besteld.

Er staat 3 werkdagen levertijd voor dit product maar ik had de slinger na 2 dagen al in huis. Goed verpakt in karton kreeg ik een stapeltje A5-foto’s met daarbij een los koordje van 15 meter (waarvan je ook nog zelf de kleur mocht kiezen!). Het enige wat er nog moest gebeuren waren de foto’s aan het koordje rijgen. Op zich heel handig want hiermee kon ik zelf bepalen waar welke foto kwam te hangen. Oh ja, 15 meter is ook nog best lang!

Uiteraard hebben wij tijdens de verjaardag bedacht wat je allemaal met zo’n slinger kan doen… leuk voor een verjaardag uiteraard, voor een huwelijksdag, schoolreünie, babyslinger, you name it en je kunt het maken. Een buurmeisje wilde graag een slinger van haar muziekidool, 50 foto’s van de desbetreffende jongeman is misschien wat overkill maar zij zag het helemaal zitten 😉

Ennuh voor de prijs hoef je het niet te laten, ik heb de goedkoopste variant getest, 25 vlaggetjes in A5-formaat kost maar € 13,00 + € 3,95 verzendkosten. Klik hier voor de mogelijkheden van de fotoslingers, hiernaast biedt Het Fotoalbum ook fotoboeken, fotokalenders en foto-agenda’s aan welke je zelf kunt personaliseren.

Wil jij ook zo’n gave fotoslinger winnen? MeerdanSandra mag 1 exemplaar met 25 vlaggetjes op A5 formaat inclusief gratis verzending verloten!

Wat moet je hier voor doen? Like de Facebookpagina van MeerdanSandra (wordt gecheckt, mocht je geen facebook hebben, vermeld dit dan in de reactie) en laat een reactie hieronder achter op de vraag: Voor welke gelegenheid zou je deze fotoslinger willen gebruiken?

Bij het invullen van je mailadres wordt je automatisch lid van de nieuwsbrief van MeerdanSandra, je kunt dit te allen tijde weer opzeggen. Deze actie duurt t/m 10 december 2017, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht (dus laat een geldig mailadres achter!) en zal op Facebook worden vermeld.

Gefeliciteerd Marjola Heijselaar, jij bent de winnaar van de fotoslinger! Veel plezier ermee 🙂

18 Comments on Fotoslinger – echte eyecatcher! + winactie (afgelopen)

 1. Echt heel leuk
  We zijn binnenkort 40 jaar getrouwd
  Dus daar zou de slinger goed bij passen

 2. Voor het hele jaar. Onze jongens vinden het altijd fantastisch zichzelf te zien en wij ook 😉

 3. Ik heb ‘m gezien en hij was echt geweldig! En als grote fotoliefhebber zou het me geweldig lijken om de komende verjaardag van mijn zoon (die dan 11 wordt) deze slinger in de kamer te hebben hangen. Ik doe dus graag mee!!!!!

 4. Dini van Heumen // 30 november 2017 at 10:32 // Beantwoorden

  Lijkt mij wel leuk voor mijn 84-jarige schoonmoeder. Die verhuist in januari van haar grote koopwoning naar een huur appartement. Wel de grootste. Zou dan leuk zijn of in april wanneer ze 85 wordt. Ze is dol op foto’s.

 5. Wat ontzettend leuk. Een vriendin van mij wordt binnenkort 50. Daar zou ik deze optie wel graag voor willen gebruiken.

 6. Astrid Langeveld // 30 november 2017 at 13:21 // Beantwoorden

  Ik zou het graag willen maken voor mijn moeder met foto’s van mijn 2 kinderen. Ze is er altijd voor steun. We wonen met z’n allen bij elkaar, omdat ik altijd pijn heb en zo kan ze mij ook helpen met de kinderen terwijl ze zelf ook niet gezond is. Dit wil ik als dank aan haar geven. Ik kan er dan ook nog naar kijken. 2 vliegen in één klap.

 7. Barbara Nillesen // 30 november 2017 at 14:20 // Beantwoorden

  Hij is inderdaad zo ontzettend leuk, dat ik ook een poging ga wagen. Ik heb dan niet 1 speciale gelegenheid, maar elke verjaardag dan weer een goede reden om het op te hangen. Dus minstens 5 keer per jaar sentimenteel worden .

 8. Hanneke de Jong // 30 november 2017 at 14:53 // Beantwoorden

  Er zijn zoveel feestjes in aantocht bij ons, kleinkinderen, trouwdag en mijn moeder wordt bijna 93, denk dat ik haar ermee verras

 9. Leuk hoor zo,n slinger. Iijkt me geweldig met en van mijn gezin. Loot graag mee.

 10. Ja lijkt me superleuk. Mijn dochter wordt 2 januari ook 16.

 11. Christien Heinen // 30 november 2017 at 20:01 // Beantwoorden

  Ooohhhhh, dat is super leuk! Ik loot graag mee, want mn dochter wordt bijna 18 jaar!

 12. Oh ja!! Super tof! Bijna met mijn mama op vakantie. Als kers op de taart zou ik haar de slinger kado willen doen!

 13. Ziet er super leuk uit, leuk voor ons feestje straks meiden worden 18 en 21 jaar en moeders 50. Heb meteen een printscreen van de site gemaakt.

 14. Dit zou echt heel leuk zijn voor de 60 jarige bruiloft van de allerliefste ouders die je je kan wensen. (Mijn ouders dus 🙂 )

 15. Leuk voor de verjaardagen van de kids.

 16. Ik zou deze heel graag gebruiken voor het geluk wat we elke dag ervaren sinds de komst van ons 1 jarig dochtertje Abbygail 🙂

 17. Nicole Taffijn // 2 december 2017 at 10:19 // Beantwoorden

  Mijn zoon Vincent word 23 december 18 dus red ik het net aan met 50 foto’s

 18. Ik zou dolgraag een mooie slinger willen maken voor onze housewarming! We hebben heel lang verbouwd, een mooie reportage voor iedereen om te zien hoe het was en hoe het nu geworden is

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: