Kensington – Ziggo Dome 22-11-2017

Of ik even een “blog wilde maken met muziek” was de vraag van Sandra. Tja …. ik ben niet zo’n schrijver maar wie zegt er nu nee als Sandra wat aan je vraagt? Al had ik de vraag echter niet zo snel verwacht aangezien ons verleden samen (inside-information: Wim is mijn ex ergens uit het jaar kruik 🙂 ). Okee, terug naar het heden en naar de muziek van Kensington!

Het was voor mij de tweede keer dat ik naar een concert van deze mannen ging. De eerste keer was in 2016 , ik kende toen slechts 1 nummer van de band en vond dat het allemaal wel erg op elkaar leek en niet altijd goed verstaanbaar qua tekst. Maar de zaal zat toen ook afgeladen vol en ik dacht bij mijzelf: “Wat gaat hier fout, al die mensen zingen alles vol mee en ik weet niet eens waar het over gaat?” Ik ben na het concert de muziek van Kensington beter gaan beluisteren en heb er wat lyrics op nagelezen en al gauw kwam ik tot de conclusie dat het inderdaad een hele goede band is met over algemeen lekker stevige en soms wat rustige rockmuziek met zeer goede teksten.

Op naar de Ziggo voor Kensington 2017

Deze keer wel goed voorbereid en voorzien van een goede zitplaats, want een staplaats op het veld dat laat ik over aan de wat jongere fans 😉 , ga ik het concert beleven. In het kader van het vermijden van gehoorbeschadiging heb ik ook dit keer mijn speciale oordoppen in, lijkt het nu alsof de muziek harder wordt qua volume of ligt dit aan mij?

Ziggo wordt in zijn geheel gevuld met een soort mist en los gaan de boys met een bak geluid en een prachtige lichtshow. Dit geheel houden ze ruim 2,5 uur vol! Wat heb ik genoten van alle 25 nummers die ze uit de speakers knalden! Alle nummers zijn goed maar het nummer “Sorry” krijgt een speciale vermelding van mij. Deze keer dus een onvergetelijke avond met vrienden, een goed glas bier en top muziek. Ik zeg 14 juli 2018 weer want dan spelen ze in de Arena te Amsterdam.

Tot ziens bij een volgend concert!

Wim van den Berg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: